Sâmbătă, de la ora 19,30, la Constanța, FC Farul - Gaz Metan Mediaș, intrare liberă

Meci crucial pentru "marinari"

1345
Meci crucial pentru

Articole de la același autor

Antrenorii Farului le cer jucătorilor să fie concentrați, determinați
și să arate că vor să joace și în sezonul viitor în primul eșalon.

Farul - Gaz Metan, finala de la retrogradare. Picați matematic, dar cu speranțe că vor rămâne în Liga 1, datorită altor conjuncturi, "marinarii" sunt hotărâți să îi bată pe medieșeni, adversarii lor la locul 15, și să se mai apropie cu trei puncte de o posibilă salvare.
"E un meci foarte greu, crucial pentru noi. Fără trei puncte sâmbătă, Farul ar fi 100% retrogradată. Jucătorii trebuie să fie foarte concentrați și să dea dovadă de o încrâncenare ieșită din comun. Să demonstreze că vor să joace și la anul în Liga 1. Avem mari speranțe că vom câștiga. Băieții au mai arătat că se pot mobiliza foarte bine. Să o facă și acum. Cu șase puncte până la final și cu alte trei de la TAS, am putea evita retrogradarea. Totul depinde însă numai de jucători. Motivarea și determinarea lor trebuie să fie egală cu dorința de a rămâne pe prima scenă. Facem apel și la public pentru a veni în număr cât mai mare la meci. Jucătorii noștri au mare nevoie de încurajare", a declarat Cristi Cămui, consilierul tehnic al Farului.
Principalul finanțator al Farului, Gheorghe Bosînceanu (membru în Consiliul Director), i-a încurajat și el pe jucători și a transmis că speră să fie prezent la meci.
Antrenorul secund Sevastian Iovănescu crede că partida cu Gaz Metan poate scoate la iveală și mai mult caracterul fotbaliștilor constănțeni, cum s-a întâmplat în ultimele două partide, cu FC Argeș și Pandurii.
"Farul - Gaz Metan e o confruntare care poate însemna mult pentru unii jucători, precum Alibec, Matei sau Daniel Florea, un prilej de relansare. Sperăm mult și în ajutorul suporterilor", a mai spus Iovănescu.
Antrenorul secund a anunțat și că TAS a judecat cazul "Nocturna", dar încă nu a făcut publică soluția, ceea ce se va petrece cel mai devreme săptămâna viitoare.
Cristi Cămui consideră că oaspeții nu au fost fair-play când au solicitat arbitri străini la meciul de la Constanța, Farul neavând nicidecum puterea de a influența "cavalerii" români, din contră.
"Gazul ar fi trebuit să-și vadă de treaba sa. Nu avem noi influențe la arbitri. Mai bine ar fi vorbit de jocul lor cu Bistrița, când Gloria parcă era în vacanță", a atacat tehnicianul farist.
Meciul începe la ora 19,30, iar intrarea este liberă. Partida este transmisă în direct de GSP TV, alternativ cu Poli Iași - Gloria Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3349 secunde