Meci caritabil. Rugbiştii de la CS Năvodari sar în sprijinul lui Gică Văcaru

147
Meci caritabil. Rugbiştii de la CS Năvodari sar în sprijinul lui Gică Văcaru - 1-1643288989.jpg
Stadionul „Flacăra” din Năvodari va găzdui, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 10.00, un meci caritabil de rugby, în sprijinul antrenorului Gică Văcaru, care are mari probleme de sănătate. CS Năvodari va întâlni selecţionata Barbarians, formaţie la care sunt aşteptaţi să evolueze jucători şi foşti jucători din Constanţa, dar şi din ţară.

Fiul lui Gică Văcaru, Cristian, evoluează la CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naţionale de Seniori la rugby.

În vârstă de 63 de ani, operat de hernie de disc, Gică Văcaru a fost diagnosticat cu coxatroză bilaterală în stadiu avansat, accelerată pe partea stângă, având nevoie şi de o protezare de şold, costurile întregii intervenţii fiind de peste 50.000 de lei, sumă care depăşeşte puterea financiară a familiei.

Personalitate marcantă a sportului cu balonul oval, de numele lui Gică Văcaru se leagă revirimentul rugby-ului timişorean, dar şi progresul acestei discipline în Ungaria, unde a antrenat echipa naţională U20 şi a fost consilier tehnic la cea de seniori.

Fost jucător la Olimpia şi Focşani, acesta a evoluat până la vârsta de 55 de ani în liga a doua maghiară, la echipa a doua a clubului Kecskemeti.

În România, a antrenat echipele Metrorex, Olimpia şi RCM Timişoara, după care a pregătit formaţii de club din Italia, Franţa şi Ungaria.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv NăvodariComentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde