McLaren, schimbare importantă. A anunțat achiziția unui nou pilot pentru sezon viitor

127
McLaren, schimbare importantă. A anunțat achiziția unui nou pilot pentru sezon viitor - mclaren570sspidervalentinesday78-1535978757.jpg

Articole recomandate

McLaren a anunțat că sezonul acesta va fi ultimul pentru belgianul Stoffel Vandoorne la această echipă, lucru confirmat și de pilot, printr-o postare pe Instagram.

"Dragi prieteni, o voi părăsi pe McLaren la sfârșitul acestui sezon. În ultimele două sezoane nu am atins succesul pe care l-am sperat, dar vreau să le mulțumesc tuturor pentru oportunitatea pe care mi-au dat-o", a scris Stoffel Vandoorne, pe Instagram. "Îi urăm lui Stoffel toate cele bune, indiferent de direcția pe care o va alege", este și mesajul celor de la McLaren.

Stoffel Vandoorne s-a alăturat McLaren Young Driver Programme în anul 2013, în 2014 a devenit pilot de teste, iar în 2015 a câștigat GP2. În 2016 a devenit pilot de rezervă, iar în 2017 i s-a alăturat lui Fernando Alonso, concurând în Campionatul Mondial de Formula 1.

Înlocuitorul său va fi Lando Norris (foto), care va face echipă în 2019 cu Carlos Sainz, care îl va înlocui pe Fernando Alonso, pilot ce și-a anunțat retragerea. Lando Norris are doar 18 ani și este pilot de teste și pilot de rezervă la McLaren. El concurează, de asemenea, în acest sezon de Formula 2, unde se află pe locul doi în clasamentul general, cu o singură victorie în palmares, obținută în Bahrain, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3515 secunde