Maurizio Sarri consideră "puțin" 100 milioane de lire pentru Eden Hazard

720
Maurizio Sarri consideră

Articole de la același autor

Italianul Maurizio Sarri, antrenorul echipei Chelsea Londra, a afirmat luni seara, după meciul de campionat cu West Ham, că 100 de milioane de lire sterline (117 milioane euro), suma avansată de presă pe care ar fi dispus să o plătească clubul Real Madrid în schimbul belgianului Eden Hazard, ar fi "prea puțin", dar a recunoscut totodată că nu va fi "ușor" să-și păstreze atacantul, informează AFP.


"Este prea puțin (100 milioane lire) pe această piață! Sunt sigur că echipa nu vrea să-l vândă, dar va trebui, cu toții, să-i respectăm decizia", a declarat Sarri după victoria cu 2-0, care a propulsat-o pe Chelsea pe locul 3 în clasamentul Premier League.


"El intră în ultimul său an de contract, iar dacă va dori să trăiască o nouă experiență, va trebui să-i respectăm decizia. Noi vom face totul pentru a-l convinge să rămână, dar nu va fi ușor", a mai spus tehnicianul, care a adăugat că va fi imposibil pentru moment să găsească un alt Hazard.


"Astăzi, nu există un alt Hazard, atât este de ridicat nivelul său", a completat Maurizio Sarri referitor la atacantul belgian, care a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 28 de ani și a 100-a selecție la echipa națională.


În schimb, Hazard s-a mulțumit să declare că este concentrat până la finalul sezonului pe cele două obiective sportive ale clubului.


"Vreau să terminăm între primele patru și să mergem cât mai departe în Europa League", unde Chelsea va întâlni joi echipa Slavia Praga în prima manșă din sferturile de finală.


Hazard a refuzat pentru moment să-și prelungească înțelegerea cu Chelsea, care expiră în iunie 2020, și nu și-a ascuns dorința de a ajunge într-o zi la prestigiosul club Real Madrid.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8656 secunde