Dacă Farul nu bate la Ploiești,

Mățel: "E gata" / Stoica: "Nu-i gata"

2486

Articole de la același autor

Căpitanul Farului, Alexandru Mățel, este de părere că, dacă "marinarii" nu câștigă partida de la Ploiești, nu vor mai avea nicio șansă de promovare. Antrenorul Ștefan Stoica nu este însă atât de categoric, spunând că, și cu alt rezultat decât victoria în meciul de duminică, Farul se va lupta în continuare pentru Liga 1.
"Meciul cu Petrolul e capital. Dacă nu batem, ieșim din cursa promovării. Nu știu dacă egalul ne ajută cu ceva. Va fi un meci încins, atât pe teren, cât și în tribună. Presiunea apasă pe umerii ambelor echipe, dar sper să câștigăm noi", a declarat Mățel, care crede că Victoria Brănești a scăpat în câștigătoarea campionatului.
"Nu se termină nimic, dacă ratăm victoria. De asemenea, nu cred nici că cine pierde duminică spune adio promovării. E doar etapa a patra din retur și suntem la numai două puncte de locul doi. Trebuie însă ca, de acum înainte, să nu mai pierdem și să profităm de pașii greșiți ai Brăneștiului și ai Sportului, care sunt convins că se mai pot împiedica. Eu nu cedez, sunt un luptător, iar, încet-încet, voi găsi și cele mai bune soluții la echipă", a punctat Ștefan Stoica, antrenorul văzând-o capabilă de promovare și pe FC Snagov.
Sâmbătă, după înfrângerea în fața Victoriei Brănești, Stoica declara că, dacă Farul nu bate la Ploiești, promovarea e compromisă, dar egalul de a doua zi, din meciul Sportul - Petrolul, scor favorabil "marinarilor", l-a făcut să-și schimbe discursul.
Partida Petrolul - FC Farul se joacă duminică, 28 martie, de la ora 13, în direct la sport.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde