MĂSURI EXTREME LA FC FARUL! Se taie salariile jucătorilor și antrenorului

1110
5
MĂSURI EXTREME LA FC FARUL! Se taie salariile jucătorilor și antrenorului - fotbalfaurl-1349987428.jpg

Articole de la același autor

Înfrângerea de la Suceava, scor 1-2, a umplut paharul! Conducătorii Farului nu concep ca echipa fanion a Dobrogei să fie învinsă de o formație nou promovată, cu jucători neplătiți de 5 luni. Astfel, s-au luat măsuri extreme contra întregului lot. 


Salariile jucătorilor și antrenorilor FC Farul vor fi tăiate în această lună și blocate până când "marinarii" vor începe să bifeze măcar trei victorii. 
"În luna octombrie, din salariile întregului lot, se va tăia 25%. Antrenamente se vor desfășura numai pe terenul doi. Nu se va mai face recuperare, adică bazin, saună. Toate aceste măsuri vor fi aplicate până când echipa va înregistra trei victorii consecutive. Clubul le va oferi condiții pe măsura prestației lor. Măsurile se aplică începând de la antrenor și până la ultimul jucător, chiar și cei care nu au jucat la Suceava", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Munteanu, vicepreședintele FC Farul. 
Munteanu este foarte dezamăgit de jocul echipei, având în vedere că, cel puțin în viziunea sa, lotul "alb-albastru" este cel mai bun din Seria I. 
"Calitativ, avem cel mai bun lot din această serie, dar fără atitudine, nu putem să facem nimic. Sunt unii jucători care vor trebui să plătească după prestația de la Suceava. Atitudinea nu se scuză. Dacă nu era Curcă în poartă, Farul lua șase goluri. Ne-a bătut o echipă nou promovată, care nu a luat salariile de 5 luni", ne-a mai spus Cristi Munteanu. 


Antrenorul și jucătorii sunt afectați 
Antrenorul Farului, Alin Artimon, afirmă că este afectat de hotărârea conducătorilor clubului. 
"Clubul a luat măsuri împotriva noastră, măsuri care pe mine ca antrenor și pe ei, ca jucători, ne afectează. În orgoliu, în buzunar. Dar nu doresc să discut despre ele", a declarat Artimon. 


Sandu regretă 
Fundașul echipei FC Farul, Valentin Sandu, și-a cerut scuze, ieri, într-o conferință de presă, pentru greșelile din ultima perioadă. Sandu a fost avertizat în repetate rânduri de președintele FC Farul, Marcel Lică, pentru indisciplina din timpul meciurilor. 
"Îmi cer scuze pentru cartonașul roșu din meciul de la Brașov, sunt vinovat și-mi asum această vină", a spus Sandu. Fundașul a mai precizat că va trata cu mare grijă următoarea partidă: "Meciul cu Galați este foarte important, trebuie să câștigăm și să nu facem pași greșiți. După lotul pe care-l aveam, nu am crezut că ne putem clasa așa de jos și toți suntem vinovați", a declarat Valentin Sandu. 


Un nou "test"
Cu bune, cu rele, pentru FC Farul urmează o nouă confruntare în Liga a II-a, contra Dunării Galați, de această dată pe teren propriu. Echipa are un nou ultimatum, acela de a bifa neapărat o victorie cu gălățenii. În caz contrariu, situația se înrăutățește. 
Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 11.00. Biletele se pun în vânzare în ziua meciului și costă 5 lei la peluze și 10 lei la tribune. 


Băjan și Ghenciu, spre naționala U17 
Tehnicianul "alb-albaștrilor" susține că echipa sa a avut și bile albe, nu numai negre. Băjan și Ghenciu ar putea fi selecționați la naționala U17, antrenorul Ionel Augustin urmând să-i studieze în următoarele partide. 
"Încercăm să creștem în direcția corectă și singurul lucru pe care l-am câștigat până în acest moment este faptul că doi jucători de la FC Farul au intrat în circuitele naționale pentru vârsta lor, este vorba de Ghenciu și Băjan", a precizat Artimon.




Comentează știrea

mariaru
12 octombrie 2012
farul

NOUL COD AL MUNCII nu va da voie,voi nu cititi?mustrare,5 la suta prima sanctiune financiara,nu va jucati ca vine ITM peste voi

jj
12 octombrie 2012
Farul

daca echipa nu merge sa nu cumva sa cautati pregatirea ma i buna. trimite-ti echipa pe terenul 2 sa nu cumva sa strice gazonul de pe FARUL si sa nu se supere marele hagi. problema e lipsa unui antrenor si lipsa unui psiholog intelighentilor....

vv
12 octombrie 2012
rusine

rusinik rusinik,,ar trebuii sa apareti la carcotasi ,,,cam furati curent...cand e lipsa atitudine lipsa performanta e numai si numai din cauza banilor ,,,dati le banii la zi si veti vedea rezultate:

suporter FC Farul
12 octombrie 2012
de cand a plecat Gheorghe Bosanceanu

Situatia de Farul e de Divertis, vor juca muncitorii stadionului si personalul de curatenie Polaris :)

Răspuns la: rusine
Adăugat de : vv, 12 octombrie 2012
rusinik rusinik,,ar trebuii sa apareti la carcotasi ,,,cam furati curent...cand e lipsa atitudine lipsa performanta e numai si numai din cauza...
ciuta
12 octombrie 2012
farul

sunteti o echipa jalnica oricum nu sunti mandri ca sunteti la faru faceti misto de toti faristi si mai ales de cei care mai merg si in deplasari voi nu reprezentati clubul faru sunteti jucatori liberi adica praf si care ati venit la noi in curte dar nu nsunteti demni de acest club .sunteti necunoscuti iar asta cu ghenciu care la hagi nici nu era in prima echipa de la mcopii dar este titular la faru slab .nu sunteti faristi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3411 secunde