Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui AC Milan

938
Massimiliano Allegri, noul antrenor al lui AC Milan - ab34d8d7f2771066c8724c8c4d440f60.jpg
Antrenorul Massimiliano Allegri a fost numit, vineri, la conducerea tehnică a lui AC Milan, cu care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2012.
Allegri, în vârstă de 42 de ani, era un tehnician fără angajament din luna aprilie, când își reziliase înțelegerea cu Cagliari. De-a lungul carierei, Massimiliano Allegri a mai pregătit formațiile Aglianese, Grosseto și Sassuolo.
Altfel, Cesare Prandelli va fi prezentat oficial ca selecționer al Italiei pe 1 iulie, a anunțat, vineri, președintele Federației Italiene de Fotbal, Giancarlo Abete.
"Prandelli va fi prezentat oficial pe 1 iulie, iar pe 2 iulie Consiliul Federal se va ocupa de stabilirea strategiilor pentru un nou început. Prandelli va avea un contract pe patru ani", a declarat Abete.
Actualul selecționer al Italiei, Marcello Lippi, a anunțat încă dinaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud că va părăsi Naționala la finalul turneului. Cesare Prandelli, în vârstă de 52 de ani, a fost ales de federația italiană înainte de CM să îi succeadă lui Lippi. Prandelli a pregătit-o în ultimele cinci sezoane pe Fiorentina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Februarie 2010
Stire din Sport : "A fost ofsaid mare, am avut noroc"
Pagina a fost generata in 0.2947 secunde