Marius Nae și-a recuperat mireasa după ce a făcut, în costumul de nuntă, jonglerii cu mingea

3461

Articole de la același autor

Mijlocașul Farului Marius Nae s-a căsătorit cu Ana, fiica celebrilor actori Mircea Diaconu și Diana Lupescu. Nuntașii au petrecut, duminică, la Palatul Snagov, la o nuntă ca în povești, nelipsind un "recital" din partea socrului mic.

A fost o ceremonie extrem de reușită, care i-a încântat pe cei prezenți. Pe lângă recitalurile lui Florin Baboi și Maria Dragomiroiu, a tras o cântare care le-a mers la suflet nuntașilor și… socrul mic, Mircea Diaconu.
"Nu-l mai auzisem până acum, dar mi-a plăcut cum cântă. O să ne mai interpreteze și în această seară (n.n. - aseară)", a declarat, pentru "Cuget Liber", Marius Nae.
Mirii țineau mult ca nunta să aibă loc pe terasa palatului, dar, cu puțin timp înainte ca alaiul să ajungă acolo, li s-a spus că ar fi bine să mute totul înăuntru, căci norii prevesteau ploaie. Nu au avut ce face și au intrat în palat. La țanc, întrucât, în scurt timp, a început ploaia.
Din rândul nuntașilor nu au lipsit fotbaliștii, atât de la Farul (Laurențiu Florea, Farmache, Maxim, Gheară și Todoran), cât și de la fostele echipe ale lui Nae (Gigel Coman, Cânu, Gigel Bucur, Mazilu, Stanca, Varga, Ferfelea).
Furtul miresei a fost pus la cale de un grup de prietene ale Anei. Ca să-și recupereze frumoasa-i mireasă, Marius a fost pus să-i spună soției sale o declarație de dragoste și să jongleze cu mingea așa cum era îmbrăcat, în costumul de nuntă. Mirele a trecut ambele probe fără probleme.
"Chiar dacă nu am avut costumația necesară, m-am descurcat cu brio cu mingea. Doar asta îmi e meseria. Bine că nu m-au pus să cânt. Cu atâția invitați în față, îmi era mai greu", ne-a mai spus Nae.
Tinerii căsătoriți au avut parte și de o surpriză din partea prietenilor, care le-au pregătit și un program de muzică turcească, făcând oarecum trecerea la prima etapă post-nuntă, luna de miere, pe care Marius și Ana o vor petrece în Turcia.
"Mergem, timp de o săptămână, în Antalya, la Belek, la un hotel de cinci stele, pe unde a stat și echipa națională. Vom fi un grup numeros, circa 30 de persoane, cu tot cu copii. Vor fi și fotbaliști", ne-a dezvăluit mijlocașul Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9953 secunde