Marius Martiș și Ionică Serea, menținuți în arest preventiv

2301
Marius Martiș și Ionică Serea, menținuți în arest preventiv - d2df5d21b8363375a958c1a6dd3790aa.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Argeș a dispus, ieri, la primul termen pe fond al procesului, menținerea arestării preventive a arbitrilor Marius Martiș și Ionică Serea, trimiși în judecată pentru fapte de corupție alături de omul de afaceri Cornel Penescu și de administratorul firmelor acestuia, Liviu Făcăleață.
Magistrații au respins, astfel, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi țara, formulată de Marius Martiș, prin avocatul său.
Potrivit reprezentanților Tribunalului Argeș, instanța a respins și cererea de modificare a controlului judiciar, formulată de un alt inculpat în dosar, Liviu Făcăleață.
Deciziile instanței nu sunt definitive și pot fi atacate cu recurs la Curtea de Apel Pitești, în termen de 24 de ore de la pronunțare.
Magistrații Tribunalului Argeș au stabilit ieri și următorul termen în acest proces, pentru data de 5 octombrie.
Arbitrii Ionică Serea și Marius Martiș, încarcerați în Penitenciarul Colibași, au fost arestați pe 30 aprilie, iar ceilalți inculpați în acest dosar, Cornel Penescu și Liviu Făcăleață, au fost arestați în 11 mai, ultimii fiind puși în libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Pitești după două săptămâni.

Noul dosar de corupție în fotbal
Procurorii Serviciului Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție i-au trimis în judecată pe cei patru în data de 21 mai, în noul dosar care vizează corupția din fotbal. Cornel Penescu a fost trimis în judecată pentru dare de mită, Ionică Serea pentru luare de mită, în timp ce Liviu Făcăleață și Marius Martiș sunt acuzați de complicitate la infracțiunea de luare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0019 secunde