Marius Ene l-a atacat la baionetă pe fostul antrenor al Farului, Ștefan Stoica

3590
Marius Ene l-a atacat la baionetă pe fostul antrenor al Farului, Ștefan Stoica - e27b52177233258bf2d28a36319e6466.jpg
Atacantul farist Marius Ene a lansat, vineri, un atac dur la adresa fostului antrenor al "marinarilor", Ștefan Stoica, pe care-l consideră principalul vinovat pentru situația în care a ajuns echipa.
După ce, în perioada pregătirii din Turcia, Ene a forțat un transfer la Astra, ignorând sfatul lui "Mourinho", jucătorul a căzut în dizgrația tehnicianului, care, după ce mutarea nu s-a materializat, nu a mai contat pe vârful de 28 de ani, iar ulterior l-a și trimis la Farul II, în urma unui conflict verbal al lui Ene cu fostul secund Vasile Mănăilă. Acum, că Stoica nu mai e la echipă, Ene a ținut să i-o plătească cu aceeași monedă.
"Cel care a fost vinovat nu mai e acum printre noi. Cred că presa a trecut cam ușor peste rezultatele obținute în ultimul timp de fostul antrenor. El este principalul vinovat și trebuia criticat mai mult. Odată cu plecarea lui sperăm să se întâmple altceva la Farul Constanța. Dau vina pe fostul antrenor pentru că el era principalul responsabil pentru ce se întâmpla la echipă. Sigur, avem și noi o vină, dar el ne-a condus și ne-a pregătit, într-un fel în care numai el a știut. Nu a acceptat niciun sfat de la nimeni, el a tăiat, el a spânzurat. Pe mine m-a nedreptățit", a spus Ene, care a evitat și să-i pronunțe numele lui Stoica, numindu-l "fostul antrenor" și "el".
Ștefan Stoica nu a putut fi contactat pentru a răspunde acestor acuzații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Ultima șansă pentru "marinari"
Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Placaje în București
Marţi, 06 Aprilie 2010
Stire din Sport : Promovarea a devenit Fata Morgana
Pagina a fost generata in 0.2207 secunde