Marius Dunca, funcție de conducere în Agenția Mondială Antidoping

134
Marius Dunca, funcție de conducere în Agenția Mondială Antidoping - marius-1509645160.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, a fost desemnat reprezentant al Uniunii Europene în Consiliul de Administrație al Agenției Mondiale Antidoping (WADA), informează Agerpres. Desemnarea s-a făcut pentru un mandat de trei ani, până la 30 iunie 2020. 


Pentru România, este o premieră să reprezinte Uniunea Europeană în Consiliul de administrație al WADA, Dunca urmând să își înceapă mandatul la întrunirea Consiliului de Administrație de la Seul (Coreea de Sud), din data de 16 noiembrie. 


"Este o onoare și o mândrie să reprezint Uniunea Europeană, implicit și România, la acest nivel. Am militat și militez pentru un sport curat și pentru combaterea oricăror practici care pot afecta în mod negativ sportul. Performanța se obține în urma multor ani de muncă și a numeroase sacrificii care nu ar trebui să fie umbrite de dopaj. Lupta antidoping este lupta tuturor celor implicați în sport și, din respect pentru sportivi, avem datoria să depunem toate eforturile pentru a preveni și combate practica dopajului", a declarat Marius Dunca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Sport : Lucian Bute, testat ANTIDOPING
Pagina a fost generata in 0.2743 secunde