Punct final în CN de Yachting off-shore

"Marinarii" intră la hibernare

1617
Regatta România, etapă finală a Campionatului Național de Yachting off-shore, aflată la a doua ediție, s-a încheiat, zilele trecute, la Mangalia, cu festivitatea de premiere mult așteptată de toți concurenții.
O noutate a fost, anul acesta, înscrierea printre participanți și a unor yachturi din Bulgaria, competiția - organizată de Yacht Club România și Primăria Municipiului Mangalia - devenind, astfel, una internațională. Cele două ambarcațiuni bulgare, "Xtrema" și "LZ Yachting", au avut la bord două dintre cele mai bune echipaje ale țării vecine, dovedindu-se a fi competitori redutabili.
Câștigătorul general al Regattei România a fost desemnat echipajul ambarcațiunii "Simina", skipper Iulia Fulicea (ocupant al locului întâi la clasa IRC 1), iar campionul României la yachting în 2010 este echipajul ambarcațiunii "Pisellina", skipper Mihai Făgărășan. La clasa IRC 2, premiul întâi a revenit echipajului "LZ Yachting" - skipper Lachezar Bratoev, din Bulgaria, iar la clasa IRC 3, primul loc a fost ocupat de ambarcațiunea "Teodora" - skipper Lucian Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3093 secunde