Naționalele de rugby în 7, etapa a 2-a

"Marinarii", eliminați de Dinamo în semifinale

2149
RCJ Farul Constanța s-a clasat pe locul patru în etapa a doua a Campionatului Național de rugby în 7, competiție care s-a desfășurat pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan".
În grupe, "marinarii" au câștigat patru meciuri (33-5 cu RC Bârlad, 24-0 cu RCM Timișoara, 21-14 cu U Cluj și 33-5 cu Poli Iași), dar n-au avut replică în fața Stelei,
0-33. În semifinale, adversară le-a fost Dinamo, bucureștenii impunându-se cu
19-14, astfel încât Farul a trebuit să se mulțumească doar cu finala pentru locurile 3-4. Aici, surpriză mare! Constănțenii au fost înfrânți, scor 7-19, de CSM București, formație antrenată de fostul jucător al Farului, Cristian Brănescu.
În marea finală, s-au calificat Steaua și Dinamo, iar câștig de cauză au avut roș-albaștrii, după un meci plin de suspans.
17-17 a fost scorul la capătul timpului regulamentar, așa că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare (la bețe). Steaua s-a impus cu 3-1 și este principala favorită la câștigarea trofeului, ocupând locul întâi în clasamentul general, urmată de Dinamo, Baia Mare și RCJ Farul.
Următoarele etape ale CN de rugby în 7 se vor juca la Baia Mare (26-27 iunie) și București (20-21 noiembrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3011 secunde