Steaua - RCJ Farul 33-27, în semifinalele SuperLigii de rugby

"Marinarii" au deziluzionat din nou

575
4
Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, în ciuda bugetului generos alimentat din fonduri publice, echipa Rugby Club Județean Farul Constanța ratează din nou calificarea în finala mare a SuperLigii, confirmând "regula" mediocrității.
Formația de pe litoral, antrenată de Cristian Brănescu, a fost învinsă, sâmbătă după-amiază, la București, de Stea-ua, cu scorul de 27-33 (10-16), într-o partidă contând pentru semifinale. Dacă în primă repriză balanța a fost echilibrată, Steaua a trecut la cârma jocului după pauză, revenirea "marinarilor" din final fiind tardivă.
Pentru RCJ Farul, au marcat Van Wyk McGrath, Ivan, Carpo (câte un eseu) și Howard (două lovituri de penalitate și trei transformări).
Iată și XV-le de start al Farului: Zapan, Turashvili, Tudosa, Vîlcu, Munteanu, Mitu, Van Nell Renaud, Petreanu (cpt.), Ivan, Howard, Van Wyk McGrath, Gheară, A. Ilie, Apostol, Jent-jies. Rezerve: Ionescu, Boar, Sasu, Carpo, V. Ilie, Pîrvu, Puișoru, Agiacai.
În cealaltă semifinală, CSM Știința Baia Mare s-a impus, cu scorul de 24-22, în fața RCM-ului Timișoara.
Astfel, meciurile pentru medalii se vor juca duminică, 27 noiembrie, după cum urmează: CSM Știința Baia Mare - Steaua București (finala mare) și RCJ Farul Constanța - RCM Timișoara (finala mică).

Așadar, nici anul acesta, Constanța nu reușește să-și depășească condiția, rămânând aceeași echipă a deziluziilor. La Farul, trebuie să înceapă seria demisiilor. Să vedem cine va face primul acest lucru. Dar, asupra acestui subiect, vom reveni cu un material mai amplu, într-o ediție viitoare.

Comentează știrea

stie tot
7 noiembrie 2011
ce lipseste?

jucatori ar fi bani cacalau atunci ce lipseste? ghici ciuperca!

wilkinson
7 noiembrie 2011
rugby

stie tot, stii ce ii lipseste Farului? un bun conducator. Farul are antrenor, dar daca se ocupa arghir de atitia ani si tot degeaba inseamna ca acolo e o problema.

All Blacks
7 noiembrie 2011
Fercu

Nu am nimic cu baietii. Capul sus, poate la anul. Arghir trebuie sa ne explice manevra facuta in stil pur "dinamovist" (poate a invatat de la Petrache) prin care l-a suspendat pe Fercu. Tin sa va reamintesc ca mailul de instiintare primit de Timisoara purta semnatura "faristului" Arghir. Oricum manevra de joasa speta nu ne-a ajutat la nimic. Actiunea lezeaza imaginea clubului, fiind in contradictie cu valorile pe care le-a reprezentat si sustinut acest club de-a lungul anilor. Daca vreti sa castigati titluri prin asemenea mijloace macar aveti bunul simt si schimbati numele stadionului. Mihai Naca s-ar rasucii in mormant.

CRISTIAN COJOCARU
7 noiembrie 2011
rugby

VOM REVENI cu un material mai amplu, într-o ediție viitoare,unde cu siguranta nu vom uita SA SCRIEM DESPRE echipa noastra de suflet "CLEOPATRA"!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6795 secunde