€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Marian Oancea și Grigore Gheorghe, antrenori emeriți de lupte

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Doi tehnicieni respectabili din luptele constănțene au primit, zilele trecute, cu ocazia Campionatelor Naționale individuale la lupte libere desfășurate la Sala Sporturilor din Constanța, titlul de antrenor emerit. Este vorba despre Marian Oancea, de la CSS Mangalia, și Grigore Gheorghe, de la CS Farul. 


„Felicitări celor doi antrenori, mult succes în continuare. Mulțumim de asemenea Federației Române de Lupte și Ministerului Tineretului și Sportului, pentru demersurile făcute și pentru acordarea acestei titulaturi. Este o recunoaștere a meritelor celor doi antrenori, șlefuitori de talente, prin mâna cărora au trecut generații de campioni”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, președintele de onoare al Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca. 
Carnetele de antrenor emerit au mai fost înmânate altor doi tehnicieni, din Craiova, respectiv Piatra Neamț. 


XXX 
CSS Mangalia a ocupat locul 3 în clasamentul pe cluburi sportive participante la Campionatul Național individual de lupte libere, juniori II, desfășurat, week-end-ul trecut, la Sala Sporturilor din Constanța. 
Cele mai bune rezultate au fost înregistrate de Alin Ciorici, locul I la categ. 60 kg, Daniel Sandu, locul II la categ. 42 kg, și Denis Chirică, locul VI la categ. 80 kg. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9598 secunde