Marian Oancea și Grigore Gheorghe, antrenori emeriți de lupte

561
Marian Oancea și Grigore Gheorghe, antrenori emeriți de lupte - lupte-1559583179.jpg

Articole de la același autor

Doi tehnicieni respectabili din luptele constănțene au primit, zilele trecute, cu ocazia Campionatelor Naționale individuale la lupte libere desfășurate la Sala Sporturilor din Constanța, titlul de antrenor emerit. Este vorba despre Marian Oancea, de la CSS Mangalia, și Grigore Gheorghe, de la CS Farul. 


"Felicitări celor doi antrenori, mult succes în continuare. Mulțumim de asemenea Federației Române de Lupte și Ministerului Tineretului și Sportului, pentru demersurile făcute și pentru acordarea acestei titulaturi. Este o recunoaștere a meritelor celor doi antrenori, șlefuitori de talente, prin mâna cărora au trecut generații de campioni", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele de onoare al Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca. 
Carnetele de antrenor emerit au mai fost înmânate altor doi tehnicieni, din Craiova, respectiv Piatra Neamț. 


XXX 
CSS Mangalia a ocupat locul 3 în clasamentul pe cluburi sportive participante la Campionatul Național individual de lupte libere, juniori II, desfășurat, week-end-ul trecut, la Sala Sporturilor din Constanța. 
Cele mai bune rezultate au fost înregistrate de Alin Ciorici, locul I la categ. 60 kg, Daniel Sandu, locul II la categ. 42 kg, și Denis Chirică, locul VI la categ. 80 kg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8447 secunde