Maria Ceplinschi, de la CS Farul, cea mai bună gimnastă a anului 2021

175
Maria Ceplinschi, de la CS Farul, cea mai bună gimnastă a anului 2021 - 1-1641126176.jpg

Articole de la același autor

Schimbare de generaţie în topul gimnasticii. Constănţeanca Maria Ceplinschi, de la CS Farul (gimnastică artistică - feminin), Gabriel Burtănete (gimnastică artistică - masculin) şi Mădălina Teodora Carmen Cucu, de la CS Farul Constanţa (gimnastică aerobică), au fost desemnaţi de federaţia română de specialitate cei mai buni gimnaşti români ai anului 2021.

Clasamentele au fost întocmite pe baza sistemului de atribuire a punctelor în raport cu rezultatele sportive elaborat de Ministerul Sportului.

La gimnastică artistică - feminin, Maria Ceplinschi s-a impus cu un total de 205 puncte, podiumul fiind completat de Larisa Iordache (110 p) şi Amalia Puflea (86 p).

La gimnastică artistică - masculin, Gabriel Burtănete a acumulat 85 puncte, cu cinci mai multe decât „veteranul” Marian Drăgulescu, aflat pe poziţia a doua, în timp ce Vlad Cotuna (54 p) a prins treapta a treia.

Iar la gimnastică aerobică, Mădălina Teodora Carmen Cucu a obţinut o victorie categorică. După un an 2021 de excepţie, sportiva Farului a obţinut nu mai puţin 442,5 puncte, locurile doi şi trei fiind ocupate de David Gavrilovici (366 p), respectiv Daniel Ţavoc, de la CS Farul Constanţa (365 p).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde