Maria Șarapova, suspendată de ONU din funcția de ambasador al bunăvoinței

153
Maria Șarapova, suspendată de ONU din funcția de ambasador al bunăvoinței - mariaarapova-1458060607.jpg

Articole recomandate

Maria Șarapova a fost suspendată, marți, de Organizația Națiunilor Unite (ONU) din funcția de ambasador al bunăvoinței, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping și a recunoscut că s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open, transmite romanialibera.ro.

Fostul lider mondial era ambasador al bunăvoinței din 2007. În cadrul Organizației Națiunilor Unite, Maria Șarapova se ocupa cu ajutorarea supraviețuitorilor dezastrului de la Cernobîl, din 1986.

"În lumina anunțului facut recent de Maria Șarapova, am hotărât să o suspendăm din rolul de ambasador al bunăvoinței cât timp investigațiile continuă", au scris reprezentanții ONU într-un comunicat publicat marți pe site-ul oficial, potrivit publicației britanice The Guardian.

Maria Șarapova a recunoscut, pe 7 martie, în cadrul unei conferințe de presă, că a fost depistată pozitiv după un test antidoping susținut la Australian Open. Meldonium este o substanță care a intrat pe lista medicamentelor interzise de la 1 ianuarie. Rusoaica a susținut că nu știa că medicamentul se află pe lista celor interzise.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.687 secunde