Maria Șarapova a fost suspendată din tenis. Iată câți ani

601
Maria Șarapova a fost suspendată din tenis. Iată câți ani - 735107gettyimages506778020-1465398996.jpg

Articole recomandate

Rusoaica Maria Șarapova a fost suspendată doi ani, începând cu ianuarie 2016.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani a fost suspendată de Federația Internațională de Tenis pentru uz de meldonium, substanță interzisă începând cu 1 ianuarie.

Rusoaica de 29 de ani anunțat în martie că a fost găsită dopată cu Meldonium, medicament interzis de la 1 ianuarie 2016. Șarapova s-a apărat și a spus că nu știa că medicamentul este interzis. În plus, ea susține că a luat acest medicament timp de 10 ani, la recomandarea medicilui personal, scrie gsp.ro


XXX


Meldonium, THP, MET-88, Mildronats sau Quaterine este un medicament anti-ischemic fabricat de o companie farmaceutică din Letonia. Este folosit în Lituania și în Federația Rusă, dar nu a fost aprobat de Administrația pentru Mâncare și medicamente din SUA. Meldonium e folosit clinic pentru a trata angina și infarctul miocardic.

Primele teste clinice făcute pentru a testa eficiența unei combinații de meldonium și lisinopril, pentru a trata crizele cronice de inimă datează din 2005. Raportul a demonstrat că cele două medicamente combinate pot îmbunătăți calitatea vieții, capacitatea de exercițiu și mecanismul circulației periferice ale pacienților cu probleme cardiace cronice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Tenis: Cum arată podiumul WTA, azi
Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Sport : SIMONA HALEP a pierdut locul DOI mondial
Pagina a fost generata in 0.3787 secunde