Maria Amalia Singuran, medaliată la Belgrade Triathlon Day

589
Maria Amalia Singuran, medaliată la Belgrade Triathlon Day - maria2-1600788223.jpg

Articole de la același autor

Tânăra triatlonistă constănţeană Maria Amalia Singuran s-a clasat pe locul 2 în proba de aquatlon, secţiunea cadete, din cadrul Belgrade Triathlon Day, competiţie desfăşurată în capitala Serbiei. Proba a fost câştigată tot de o reprezentantă a ţării noastre, Bianca Rusu Eremia.

România a participat la marele eveniment sârb cu un lot numeros, alcătuit din 45 de sportivi, cu vârste între 12 şi 23 de ani, şi a obţinut mai multe locuri fruntaşe, informează Federaţia Română de Triatlon.

Alături de cele două medaliate, pe podium au mai urcat, tot la aquatlon, Ariana Chiş - locul 1, Alexandra Sophie Iofciu - locul 3 (cadete), Darius Octav Teişanu - locul 1, David Jipescu - locul 3, Carol Popa - locul 1, Raul Petre - locul 2 şi Lucas Grigoriu - locul 3 (cadeţi).

În cadrul Belgrade Triathlon Day, s-a desfăşurat şi Cupa Europeană de juniori, unde, chiar dacă nu au câştigat medalii, s-au remarcat şi reprezentanţii României: Delia Dudău, Alice Perjoiu, Andreea Iordache, Erik Rogoz, Vlad Remzing sau Albert Stratulat.

„Am fost impresionat de dorinţa acestor sportivi de a concura şi de determinarea lor, deoarece a fost o deplasare foarte grea, cu multe ore de mers cu maşina, din cauză că nu am avut voie să stăm peste noapte în Belgrad şi am fost nevoiţi să folosim un permis de doar 12 ore. Nu am auzit niciun sportiv care să se plângă, toţi şi-au dorit să concureze chiar şi în aceste condiţii dificile”, a declarat preşedintele interimar al Federaţiei Române de Triatlon, Vlad Stoica. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4499 secunde