MARATONUL NISIPULUI. Iată cine sunt primii câștigători

4322

Articole de la același autor

Cea mai lungă probă a concursului, cea de 42 de km, a fost câștigată de sportivul din Republica Moldova, Liviu Croitoru, acesta fiind urrmat de Cristian Hăldănuț și Ștefan Sălăgean. Noul campion a terminat cursa cu timpul 2h:45:30, insuficient pentru a bate recordul stabilit de un alt conațional de-al său, Ghenadie Timbailist (2h:36:02), la ediția trecută.


La feminin, cea mai rapidă atletă s-a dovedit, încă o dată, tulceanca Nicoleta Ciortan, urmată de Mariana Nenu și Ionela Muscalu.


La semimaraton fete (21 km), câștigătoare a fost Maria Velișcu, pe locul secund a terminat Antonia Marius, iar podiumul a fost completat de către Ilinica Tempeanu. La băieți, un alt moldovean a cules laurii, Maxim Răileanu. Locurile 2 și 3 au revenit românilor, grație eforturilor realizate de Cătălin Atanasoaie și Nicolae Bălan.
Sportivii din Republica Moldova s-au dovedit extrem de motivați să câștige toate cele trei probe și au reușit. La 10 km, s-a impus un alt sportiv de peste Prut, Mihail Bizniuc, care i-a devansat la mare luptă pe Mihai Cochior și Emanuel Trandafir. 


În această probă, cele mai rezistente reprezentante ale sexului frumos au fost: constănțeanca Antoanela Manac, Ana Maria Muscă și Denisa Știrbulescu.


În acest an, participanții au alergat și pentru o cauză nobilă, și anume scăderea ratei mortalității infantile neonatale, care a atins cote alarmante în Constanța, fiind de trei ori mai mare decât media europeană. 


Peste 150 de familii s-au aflat la start, iar pe primul loc au sosit, tată și fiu, Constantin și Teodor Marin, din Ploiești. Pe doi s-a clasat familia Popa, iar pe locul lll, familia Zoche. 


Un premiu special a fost oferit și familiei Păcuraru, pentru cel mai tânăr participant la întreceri, la doar o lună de zile.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Sport : Maratonul Nisipului, gata de start!
Pagina a fost generata in 0.5905 secunde