Maratonul Nisipului 2020, anulat. "Să ne revedem sănătoşi, la anul!"

204
Maratonul Nisipului 2020, anulat.

Articole de la același autor

Veste cât se poate de tristă pentru iubitorii alergărilor pe distanţe mari. Din pricina pandemiei Covid-19, ediţia de anul acesta a Maratonului Nisipului a fost anulată. „Să ne revedem cu bine, sănătoşi, în 2021“, au transmis organizatorii evenimentului.

Programat iniţial în primăvară (28-29 martie) şi amânat ulterior pentru toamnă (7-8 noiembrie), Maratonul Nisipului 2020 a fost în cele din urmă anulat, motivul fiind unul evident: „explozia” numărului cazurilor de infectări cu virusul Covid-19.

„Având în vedere tendința ascendentă a cazurilor cu infectare Covid-19 în România din ultimele două săptămâni, numărul mare de infectări noi, dar și de decese care au plasat România în zona roșie pentru multe țări europene, precum şi numeroasele măsuri şi interdicții luate în continuare la nivel național de autoritățile competente, precum și de autoritățile locale, pentru a asigura sănătatea și siguranța noastră, a tuturor, și pentru a susține măsurile impuse pentru prevenirea extinderii epidemiei în România, am decis anularea desfăşurării ediţiei a şaptea a Maratonului Nisipului, din anul 2020”, a precizat Daniel Antonaru, preşedintele Asociaţiei Sportive SanaSport, organizator al competiţiei.

v v v

Ce se întâmplă cu înscrierile deja validate, când se vor reîntâlni maratoniştii? La aceste întrebări a răspuns tot preşedintele Antonaru.

„Toate înscrierile, la oricare din probele din cadrul Maratonului Nisipului 2020, validate până la data de 11 martie 2020, vor fi reportate pentru noua ediție a evenimentului, care va avea loc în perioada 6-7 noiembrie 2021.

Persoanele înscrise la oricare din probele din cadrul Maratonului Nisipului 2020, a căror înscriere a fost validată până la data de 11 martie 2020 și care nu reușesc să participe la ediția din 2021, pot cere, printr-o solicitare scrisă trimisă pe adresa de email [email protected], până cel târziu la data de 1 martie 2021, reportarea înscrierii pentru ediția evenimentului din 2022.

Persoanele înscrise la oricare din probele din cadrul Maratonului Nisipului 2020, a căror înscriere a fost validată până la data de 11 martie 2020, pot solicita transferul locului către o altă persoană sau către o altă probă din cadrul Maratonului Nisipului 2021 în mod gratuit. Transferul se face în baza unei solicitări scrise trimisă pe adresa de email [email protected], până cel târziu la data de 1 martie 2021, prin care se va comunica proba sau persoana aleasă. Solicitarea va fi validată doar în momentul în care s-a finalizat procesul de înscriere pentru noua probă sau noua persoană comunicată”, a explicat Daniel Antonaru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6251 secunde