Mai multe ştiri online:

Maratonul București, transmis în direct la TV

Ştire online publicată Vineri, 12 Octombrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
A 11-a ediție a Maratonului București, programată în zilele de 13 și 14 octombrie, va strânge la start circa 19.000 de participanți din peste 70 de țări și pentru prima oară proba clasică de 42,195 km va fi transmisă în direct de televiziunea Look TV.

Valeria Răcilă von Groningen, președinta Bucharest Running Club, asociație care organizează competiția, a anunțat, într-o conferință de presă, că s-a procedat la o modificare de traseu din cauza partidei de fotbal România - Serbia, pentru evenimentul care va avea startul duminică, de la ora 9.30, în Piața Constituției.

„Traseul a trebuit modificat puțin, din cauza meciului care va fi duminică pe stadionul Național, între România și Serbia. Nu vom mai alerga în jurul stadionului, dar am găsit distanța necesară ca s-o acoperim în altă parte. Traseul va fi plat, sperăm ca și de data asta să avem record de cursă. Avem o aplicație MyLaps, pe care am introdus-o și în semimaratonul din primăvară, unde alergătorii pot fi urmăriți în timp real în timpul curselor și pot vedea timpii intermediari în orice moment al cursei. Avem de anul trecut statutul de Bronze Label, suntem singurii din România care îl avem și ne bucurăm că maratonul este organizat la un standard destul de ridicat, la fel ca fiecare maraton din lume. Și anul acesta vom avea de la IAAF doi observatori. Sperăm ca în viitor să ajungem și la Silver Label, dar pentru asta trebuie să aducem alergători de elită care sunt mult mai scumpi, dar în timp poate o să reușim să facem și asta”, a declarat Valeria Răcilă von Groningen.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6842 secunde