€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Maratonul Argonauților, cursă caritabilă prin inima Cheilor Dobrogei

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Asociația Sportivă Activ Pontica, cu sprijinul Consiliului Local Grădina, Cheia și Casian organizează, sâmbătă, 13 aprilie, la Cheile Dobrogei, ediția a ll-a a Maratonului Argonauților. 


Competiția se adresează unui segment mare de sportivi, amatori și profesioniști, din țară și de peste hotare, și are trei probe de concurs: Maraton, cu o lungime totală a traseului de 40 km (inclusă în proiectul Circuitului Hercinicilor, cu o diferență de nivel de 1.350 metri), Cros, cu o lungime a traseului de 15,8 km (cu o diferență de nivel de aproximativ 400 metri), și Cursa Familiei, cu o lungime a traseului de aproximativ 6 km (străbate cele mai frumoase zone și porțiuni din Cheile Dobrogei). Startul și sosirea vor fi în Cheile Dobrogei. 


Nu vor lipsi nici premiile pentru cei mai rapizi și rezistenți dintre sportivi. La Maraton, se vor acorda premii în produse, obiecte sau în bani pentru locurile 1, 2 și 3, Open feminin și masculin, iar la Cros și Cursa Familiei se vor oferi premii în produse și obiecte pentru ocupanții primelor trei locuri. 


Toți concurenții ce vor trece linia de sosire vor intra în posesia medaliei Maratonul Argonauților și a Diplomei de participare.
Competitia are scop caritabil și ajută la promovarea istoriei și turismului ținuturilor dobrogene. Se vor face donații la fața locului pentru achiziționarea primului căruț pentru persoane cu dizabilități, persoane care vor putea participa la edițiile viitoare cu ajutorul acestor cărucioare ca voluntari sau concurenți pe trasee speciale. 


Mai multe informații despre modalitatea de înscriere găsiți pe site-ul competiției, www.maratonulargonautilor.ro. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7622 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6849 secunde