Mangalia Streetplay încheie seria estivală a turneelor de baschet 3x3

213
2
Mangalia Streetplay încheie seria estivală a turneelor de baschet 3x3 - mangalia-1504201123.jpg

Articole de la același autor

Baschetul 3x3 își continuă periplul pe litoral și pune punct seriei de turnee marca Sport Arena Streetball din această vară la Mangalia, unde, în week-end-ul 2-3 septembrie, se va disputa Mangalia Streetplay. 


Turneul este organizat în Portul Turistic, o zonă emblematică pentru municipiul Mangalia, unde, pentru două zile, sunetul valurilor va fi acompaniat de sunetul mingii de baschet și al muzicii care însoțește non-stop meciurile de baschet 3x3. 


Echipe din întreaga țară se vor duela în premieră la Mangalia într-un turneu din categoria FIBA Endorsed, în căutarea punctelor din clasamentul mondial, dar și a premiilor în bani, care la categoria Open Masculin se ridică la 3.000 de lei pentru echipa câștigătoare. 


Peste 150 de jucători s-au înscris pentru această competiție și vor avea șansa de a se bucura din nou de atmosfera degajată, energică și distractivă, specifică competițiilor de baschet 3x3. 


Baschetul 3x3 a fost numit disciplină olimpică în această vară și va intra în programul Jocurilor începând cu ediția Tokyo 2020. Sport Arena Streetball, organizatoarea circuitului național și membru în FIBA 3x3 Advisory Board, împreună cu partenerii săi, au susținut acest demers al Federației Internaționale de Baschet încă din anul 2013. 


Mangalia Streetplay este un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Consiliul Județean Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța.


Comentează știrea

Jordan
1 septembrie 2017
Sfat

Cand terminati cu "baschetul amputat" uitati-va seara la cel real de la Cluj unde nationala face figuratie...

Jordan
1 septembrie 2017
Sfat

Cand terminati cu "baschetul amputat" uitati-va seara la cel real de la Cluj unde nationala face figuratie...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3641 secunde