Mangalia se pregătește pentru Crazy Salsa Fest 2010

3315
Mangalia se pregătește pentru Crazy Salsa Fest 2010 - 84adf54ec14d8997c0db467135ad7c1c.jpg
Chiar și pe timp de criză, anul acesta, la Mangalia s-a creat un bogat program competițional sportiv, iar unul dintre cele mai importante evenimente cu impact internațional se anunță a fi Crazy Salsa Fest 2010.

Între 30 aprilie și 2 mai, Mangalia va fi gazda festivalului de dans latino - atât pentru copii, cât și pentru adulți - Kids Latino Salsa, un nou concept promovat inclusiv la Fes-tivalul Național de Salsa de la Brașov.
Conform informațiilor furnizate de președintele CS Noua Generație, prof. Ciprian Broască, unul dintre principalii organi-zatori, sportivii vor ajunge pe litoral pe 29 aprilie, zi în care, la Hotel Paradiso, se vor întruni liderii cluburilor participante, moment după care va avea loc prezen-tarea celor două noi brend-uri: crazy latino salsa și kids latino salsa.
Repetițiile generale, atât la secțiunea copii, cât și la cea a adulților, sunt programate pe 30 aprilie, între orele 10.00-17.00, iar seara, de la ora 20.00, va fi marcată deschiderea oficială a concursului. Printre probe, se numără tangou argentinian, salsa cubana, vals, bachata sau acrobatic salsa.
Faza finală se va desfășura pe 1 mai, după-amiaza, iar show-ul va continua seara, cu marea întrecere jack & jill - miss / mister salsa, la Club Schok.

În iunie, start al Jocurilor de vară
Tot la Mangalia, în perioada următoare, tinerii vor avea posibilitatea să participe la crosuri (1 martie, luna aprilie, 1 iunie), la campionatul de șah (8 martie) sau la campionatul de înot (luna iulie). De asemenea, pe 20 iunie, se va da startul Jocurilor de vară, eveniment la care vor lua parte sportivi legitimați la toate cluburile din localitate.
"Vrem să-i atragem pe copii spre sport, dar acțiunile sunt deschise și celor mai în vârstă. Sperăm să atragem alături de noi cât mai mulți parteneri, pentru că bugetul necesar este unul semnificativ", a explicat profesorul Broască.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde