Mangalia, gazda Naționalelor de Kung-Fu

123
Mangalia, gazda Naționalelor de Kung-Fu - kungfufloriniordanoaia3-1371146177.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, la Centrul Sportiv din Mangalia, se va desfășura Campionatul Național de Kung-Fu, organizat de CS Noua Generație Mangalia, Asociația Sportivă "Callatis" Mangalia și Federația Română de Arte Marțiale de Contact. 

Probele de concurs sunt "Taolu Tradițional" (luptă imaginară), "Taichi Tradițional", "Erjie-Gun Fight" și "Tuishou". În paralel, se va organiza și Cupa "Shaolin Callatis", la proba de "Light-Fighting Sanda".

La campionat, vor participa sportivi seniori, juniori, cadeți și copii. Au anunțat participarea aproximativ 70 de sportivi de la cluburile sportive afiliate la FRAMC.

Din județul Constanța, vor participa: CS Marea Neagră Constanța, cu 9 sportivi (președinte, Florin Iordănoaia), CSU Neptun Constanța, cu 8 sportivi (președinte, Cornel Panait), CS Panda Poarta Albă, cu 6 sportivi (președinte, Mihai Cîju), CS Noua Generație Mangalia, cu 7 sportivi (președinte, Ciprian Broască), CS Shaolin Callatis Mangalia, cu 9 sportivi (președinte, Costel Safta), CS Sakura Constanța, cu 2 sportivi (președinte, Valeriu Ariton), CSA Axiopolis Sport Cernavodă, cu 6 sportivi (director, Dan Petre).

"Campionatul și cupa sunt un ultim test înaintea Campionatului Mondial de Kung-Fu. În cadrul celor două concursuri, vor fi mai multe probe, iar unii sportivi s-au înscris la toate aceste probe, în dorința de a obține rezultate care să le permită selecționarea lor la lotul național. Probele tradiționale demonstrative, denumite și «luptă imaginară», sunt printre cele mai dificile, de aceea și numărul de sportivi participanți este mai mic, comparat cu probele de luptă sportivă", ne-a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Campionatul este organizat cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei din Mangalia, al Asociației Sportive "Callatis" Mangalia și al Liceului Teoretic "Callatis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6716 secunde