Conferință științifică internațională la Universitatea "Ovidius"

Managementul și marketingul în sport, analizate cu specialiști din Gambia sau Irak

508
Cea de-a noua Conferință Științifică Internațională "Perspectives in physical education and sport" s-a desfășurat, zilele trecute, în organizarea Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius", la Constanța.
"Numărul mare de participanți (peste 250) a dat consistență manifestării științifice, dar și lucrările participante au fost de un înalt nivel științific, profesori, antrenori, manageri, medici exprimându-și la unison admirația și considerația în legătură cu organizarea și cu ideile care s-au degajat în urma desfășurării acestei conferințe", a declarat, pentru "Cuget Liber", decanul FEFS, prof. univ. dr. George Stăn-culescu.
Prezența delegaților din peste zece universități din România, 12 structuri specifice din sport de la nivel național, a reprezentanților universităților și a altor structuri de coordonare din Turcia (18 universități - peste 40 participanți), Italia (două universități - patru participanți), Bulgaria (două universități - patru participanți), Irak (doi participanți), Republica Cehă (doi participanți), Republica Gambia (doi participanți) a reprezentat un record de participare în cadrul conferințelor științifice organizate de facultatea constănțeană.
Includerea conferinței în bazele de date ale Colegiului European de Știința Sportului, baza de date Copernicus, indexarea Revistei Științifice a facultății în baze de date prestigioase din lume au dat valoare aserțiunilor din cele cinci secțiuni: sport de performanță, educație fizică și sport, management și marketing în sport, kinetoterapie, varia, coordonatorii prezentărilor în plen și ai work-shop-urilor (prof. univ. dr. George Stănculescu, prof. univ. dr. Mirela Damian, prof. univ. dr. Cecilia Gevat, prof. univ. dr. Mehmet Gunay - Univ. Gazi, Ankara, conf. univ. dr. Rudolf Psotta - Univ. Charles, Praga, conf. univ. dr. Hazar Fatih - Univ. A. Menderez, Aydin) stabilind la finalul conferinței căi de urmat în cercetarea științifică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Sport : "Extratereștri" pe două roți
Pagina a fost generata in 2.0198 secunde