Lupte / O nouă medalie pentru România la Campionatele Europene

453
Lupte / O nouă medalie pentru România la Campionatele Europene - lupte-1331283995.jpg
Ana Maria Pavăl a câștigat medalia de bronz, la categoria 55 de kilograme, la Campionatul European de lupte de la Belgrad. În primele două tururi, luptătoarea a trecut de Ana Gomis (Franța) și finlandeza Petra Maarit Olli, dar a fost învinsă în semifinale de Nataia Șinișin (Ucraina), intrând în recalificări. În această fază, Ana Maria Pavăl a trecut de poloneza Roksana Zasina, obținând medalia de bronz.

La categoria 74 de kilograme, Marius Atofani a fost eliminat din primul tur de armeanul Musa Murtazaliev, în timp ce Rareș Chintoan, la categoria 120 de kilograme, a trecut de primul adversar, letonul Dimitris Mihailovs, dar a fost învins în runda următoare de rusul Bahtiar Ahmetov. La categoria 67 de kilograme, Roxana Năstrușnicu a fost eliminată în turul secund de Filipova Manolova (Bulgaria), după ce în prima confruntare a trecut de Ira Tuba (Serbia).

În primele două zile ale CE de la Belgrad, delegația României și-a trecut în palmares o medalie de argint, prin Estera Dobre (cat. 48 kg) și un loc cinci, prin George Bucur (cat. 60 kg). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Octombrie 2011
Stire din Sport : Cine sunt campionii saltelelor
Pagina a fost generata in 0.4062 secunde