Lupte / Georgiana Lavinia Antuca, medaliată cu bronz la Europenele de la Dortmund

183
Lupte / Georgiana Lavinia Antuca, medaliată cu bronz la Europenele de la Dortmund - 21115303568595181307409963165963-1625209720.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea română Georgiana Lavinia Antuca a câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene pentru juniori de la Dortmund (Germania), informează Federaţia Română de Lupte.

În limitele categoriei 50 kg, Georgiana Antuca a trecut în recalificări de Aylen Nevzatova Ahmedova (Bulgaria), iar în meciul pentru bronz a învins-o pe Gabija Dilyte (Lituania).

„O medalie care confirmă munca depusă!

Felicitări antrenorilor Șerban Mumjiev, Valentin Popescu și întreg staff-ului tehnic, precum și antrenorului Victor Donciu, SCM Bacău”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Tot la Europenele de la Dortmund, dar la cat. 55 kg, Elena Simona Ionescu a dispus în recalificări de poloneza Julia Wiktoria Nowicka, însă a pierdut meciul pentru bronz cu Anastasia Ianduşkina (Rusia), clasându-se pe locul cinci.

La cat. 65 kg, Amina Roxana Capezan a învins-o în preliminarii pe italianca Veronica Braschi, dar a cedat în sferturi în faţa ucrainencei Manola Skobelska, urmând să evolueze în recalificări contra franţuzoaicei Marielle Suzanne Patricia Graff.

La cat. 53 kg, Beatrice Ionela Ferenţ a pierdut în calificări în faţa Anastasiei Blayvas (Germania), iar Elena Irina Margaş a fost învinsă în calificări la cat. 72 kg de Nazar Batir (Turcia).

XXX

Vineri, 2 iulie, luptătorii de la greco-romane își fac şi ei debutul la Campionatul European.

România are un lot format din cinci sportivi:

Mihai Denis (55 kg)

Stoica Manuel (60 kg)

Botez Igor (72 kg)

Cojoc Vasile (77 kg)

Goşa Ionuţ (82 kg)

Antrenori: Matache Cătălin, Mircea Constantin.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9799 secunde