"Lupte crâncene" pentru titlul de campion al Constanței la squash

172
1

Articole de la același autor

De curând, la Constanța, s-a dat startul Campionatului Constanței la squash. Competițiase adresează jucătorilor din Divizia A (masculin) și Divizia B (mixt). 


În Divizia A, pentru titlul de campion al Constanței se "duelează" nouă jucători, iar în B, concurează 10 sportivi. 


Etapele se desfășoară în fiecare week-end, pe terenurile com-plexului West Side din incinta Maritimo. Sistemul de joc este de tip tur-retur. 


După patru etape disputate, în Divizia A, pe primele două locuri se clasează Răzvan Țurlea și Vlad Roman. Cei doi sunt campionii edițiilor precedente și se lasă cu greu detronați. 


În această divizie, de remarcat este veteranul John Handbury, un inginer canadian în vârstă de 56 de ani. 


În divizia secundă, primul clasat este Ilie Bănică, acesta având o revenire foarte bună după ce a suferit o accidentare. Un alt vete-ran care a făcut senzație este egipteanul Emad Salem, trecut la rându-i de 50 de ani. 


Pentru a aduce squash-ul în atenția copiilor, reprezentanții ACS Squash West Side vor să demareze o acțiune de selecție în școli.


În altă ordine de idei, în acest week-end, la București, se des-fășoară un turneu național. Cu această ocazie, reprezentativa României va susține și un amical contra echipei similare a Bulgariei. În cadrul evenimentului, se va inaugura și noul centru sportiv Infinity Sport Center. Pe viitor, acest centru va fi complexul olimpic de squash. Complexul va cuprinde cinci terenuri, camere, sală de masă și săli de recuperare. 


Comentează știrea

Cosmin
1 noiembrie 2015
Cum faci bani!

Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde