Lupte / Apartamentele mobilate, la cheie, pentru medaliaţii la Jocurile Olimpice

172
Lupte / Apartamentele mobilate, la cheie, pentru medaliaţii la Jocurile Olimpice - lupteapartamente-1614691196.jpg

Articole de la același autor



O veste bună şi o motivaţie pe măsură pentru luptătorii din lotul olimpic. Federaţia Română de Lupte îi va premia cu apartamente pe sportivii care vor câştiga medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 


„Din resurse proprii, îi vom susţine pe absolut toţi luptătorii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vom oferi pentru medalia de aur un apartament cu trei camere, pentru argint, unul cu două camere, iar pentru bronz, o garsonieră. Apartamentele vor fi mobilate, totul la cheie. Asta ca o motivaţie în plus pentru ca sportivii noştri să facă tot ce ţine de ei să aducă medalii acasă”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu. 


România are, la ora actuală, o singură luptătoare calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe Alina Vuc (cat. 50 kg). 
Luptătorii români vor intra curând în bătălia pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Turneul european preolimpic va avea loc în Ungaria, la Budapesta, în perioada 18-21 martie, iar pentru a obține biletele pentru Tokyo, luptătorii români trebuie să se califice în finala categoriilor la care participă. Campionul european Alin Alexuc este unul dintre luptătorii care vor reprezenta România în competiţia de la Budapesta. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0132 secunde