Luptătorul - aviator și-a făcut oponenții "avioane"

839
Pe lângă cele opt locuri pe podium la etapa întâi a Ligii de cadeți la lupte, sportivii constănțeni s-au clasat și în apropierea medaliilor (pe locul cinci), de cinci ori: la lupte libere, la Mangalia - Liviu Costache (categ. 54 kg), Loredana Martac (categ. 56 kg), de la CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea); la lupte greco-romane, la Suceava: Ionuț Ion, Flavius Moise (ambii, categ. 63 kg), Osgean Ilias (categ. 42 kg), de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin).
Fostul luptător Ion Caraș a fost mulțumit de evoluția din etapă a fiilor săi, Vlad (locul întâi la libere, la categoria 100 kg) și Ionuț (locul trei la greco-romane, la categoria 69 kg).
"Vlad a defilat în întrecerea de la Corund (județul Harghita). Într-o categorie cu 18 luptători, a câștigat înainte de limită toate cele cinci meciuri disputate. Niciunul dintre adversarii săi n-a apucat repriza a doua. I-a lăsat fără aer. Cunoscând pasiunea pentru aviație a lui Vlad, un antrenor glumea: «Ce nevoie mai are să se facă pilot, că i-a făcut pe toți avioane». La Suceava, Ionuț a câștigat trei meciuri și a pierdut unul, fiind oprit din drumul spre locul întâi de Alexandru Toader, de la CSS Medgidia, un băiat mai mare cu un an decât el. Fericirea mea cea mai mare este să-mi văd ambii băieți, în această vară, la Europenele din Polonia și la Mondialele din Ungaria", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Caraș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : Frații Caraș se luptă ca leii
Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Își încarcă "bateriile" în Parâng
Pagina a fost generata in 0.2432 secunde