Luptătorii Kung-Fu constănțeni vor reprezenta România la Europenele de la Sofia

167
Astăzi la Sofia (Bulgaria), debutează Campionatul European Open de Kung-Fu, la care vor participa și luptători din județul Constanța. Concursul se va organiza la probele de "Taolu Tradițional", "Taichi Tradițional Yang", "Light-Fighting Sanda" și "Sanda", la feminin și masculin, copii, cadeți, juniori și seniori, individual. 

Campionatul este Open, deoarece mai mulți ani a fost organizat la mai multe probe, din Kung-Fu și Wushu, iar organizatorii au dorit să păstreze tradiția, dar vor participa numai loturi din Kung-Fu. 

Din România, vor participa șapte sportivi de la Federația Română de Arte Marțiale de Contact (președinte, Dorel Bulearcă). Lotul României este format doar din sportivi din județul Constanța, de la următoarele cluburi: CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia): Andrei Romu Oltean, la "Taolu Tradițional" și "Taichi Tradițional", Tanislav Petcu, la "Sanda", Cătălin Marin, la "Sanda"; CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait): Dan Condrat, la "Sanda", Silviu Sanchi, la "Sanda"; CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască): Mihaela Laura Ocolișan, la "Taolu Tradițional" și "Taichi Tradițional"; CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju): Constantin Cîju, la "Taolu Tradițional" și "Light-Fighting Sanda". 

"Participarea la acest campionat a stat sub semnul întrebării datorită vremii nefavorabile din România și a faptului că lotul se va deplasa cu un microbuz. Dar organizatorii de la Sofia au dat asigurări că acolo a nins foarte puțin și nu sunt probleme de trafic și ne vor informa asupra condițiilor de trafic, a rutei pe care o recomandă ca să ne deplasăm spre Sofia", a declarat Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Sport : Kendo, spectacol și grade
Pagina a fost generata in 0.2941 secunde