Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut se pregătesc cu lotul național la Piatra Arsă

182
Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut se pregătesc cu lotul național la Piatra Arsă - luptefarul-1610383703.jpg

Articole de la același autor

Lotul olimpic de lupte greco-romane al României se află în această perioadă în cantonament la Piatra Arsă, pregătirea punând accent pe factorul fizic.

Printre sportivii pe care antrenorii Anton Arghira şi Petre Cărare îi au sub comandă în cantonament se află şi doi reprezentanţi ai CS Farul Constanţa, campionii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pregătiţi la club de Grigore Gheorghe.

„Lotul olimpic de greco-romane, condus de Anton Arghira şi Petre Cărare se pregătește la înălțime pentru obiectivele ce bat la ușă! Bătătorite de generații întregi de campioni, cărările de la Piatra Arsă sunt martore și azi la sacrificiile luptătorilor!”, scrie pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.

La finele lui 2020, Biroul Federal al Federaţiei Române de Lupte a votat clasamentul celor mai buni sportivi ai anului trecut, conform performanțelor. În ierarhie au fost incluşi şi Florin Tiţa, dar şi Andreea Ana, de la CSA Steaua Bucureşti, sportivă originară însă din Mangalia, unde a început şi a crescut în acest sport, cu antrenorul Marian Oancea. „Constanța demonstrează că este o forță în lupte, prin cei doi sportivi de 10, Ana Andreea şi Florin Tiţa. Al treilea era sigur Răzvan Arnăut, dacă nu se opera anul acesta. Felicitări tuturor, viața este o luptă, deci... luptă! Numai împreună vom reuşi!”, a fost mesajul lui Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4598 secunde