Luptătorii din Mangalia, cantonament la 2.200 metri altitudine

271
Luptătorii din Mangalia, cantonament la 2.200 metri altitudine - lupte-1450721704.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii de la CS Mangalia au încheiat un an competițional 2015 care a generat multe momente de satisfacție. Au fost medalii în turneele naționale și internaționale, inclusiv Mondialele pe plajă, au fost festivități și premieri, iar acum, toată lumea își îndreaptă privirile către 2016. 


Noul sezon competițional care va începe peste mai puțin de două săptămâni este marcat de Jocurile Olimpice de la Rio, însă tinerii luptători din sudul litoralului își vor concentra atenția pe Campionatele Mondiale și Europene de cadeți, unde vor să dea lovitura. 


"Pentru anul 2016, avem obiective îndrăznețe, dar perfect realizabile. Țintim medalii și la Mondiale, și la Europene, iar în ceea ce privește Campionatul Național, sunt convins că ne putem adjudeca minimum zece titluri de campioni. Dar, pentru acest lucru, sportivii trebuie să se pregătească din timp, cu seriozitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele de onoare al CS Mangalia, prof. Ionel Luca. 


Așadar, nu-i vreme de pierdut! Imediat după sărbătorile de iarnă, 22 de lup-tători, dintre care nu lipsesc Andreea Ana (campioană balcanică și națională de cadeți) sau Ana Maria Bunduc (vicecampioană mondială la lupte pe plajă, medaliată cu bronz la Campionatele Naționale de cadeți), vor efectua, în perioada 3-11 ianuarie, un cantonament de pregătire montană, în Parâng. Staff-ul tehnic, în componența căruia se regăsesc antrenorii Marian Oancea și Cornel Trucmel, va însoți delegația sportivă. 


"Este o etapă foarte importantă în procesul de pregătire. Cartierul general este instalat la altitudinea de 2.200 de metri, iar sportivii vor efectua, zilnic, câte trei antrena-mente. Se va pune accentul pe pregătirea fizică generală, ședințele preparative urmând a se des-fășura atât în aer liber, cât și în sa-lă", a explicat Ionel Luca. Stagiul montan este susținut, din punct de vedere financiar, de administratorii Complexului Turistic Perla Venusului și ai Plajei Laguna Mangalia. 


În așteptarea lui Moș Crăciun În sudul litoralului, zilele acestea, este așteptat și Moș Crăciun. 


"Vom organiza o festivitate de premiere a sportivilor cu rezultate foarte bune atât în competiții, cât și la școală. De altfel, pentru anul 2016, unul dintre obiectivele urmărite, pe lângă performanțele de pe saltea, este acela ca sportivii noștri să fie cei mai buni și la învățătură. Un campion la sport trebuie să aibă și cultură generală", a declarat tânărul președintele al CS Mangalia, Dragoș Dima. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4736 secunde