Luptătorii de la LPS, învingători și în etapa a doua a Ligii de cadeți

2310
Luptătorii de la LPS, învingători și în etapa a doua a Ligii de cadeți - 14509a70ba46d004e8ae41af3cce255a.jpg
Luptătorii de la secția de greco-romane a LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin) defilează în Campionatul Național pe echipe - Ligă cadeți, fiind deja calificați la turneul final, după două etape din cele patru care se desfășoară în sezonul regulat.
Runda a doua a întrecerii a avut loc la Tulcea, cu participarea a opt cluburi, care au înscris în concurs 95 de luptători. A câștigat echipa LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța - CSS Tulcea, care a totalizat 87 de puncte, iar următoarele patru poziții au fost ocupate de LPS Botoșani (78 p), CSS - CSM Bucovina Rădăuți (77 p), CS Botoșani (54 p) și CSM Suceava - CSM Piatra Neamț (50 p).
Punctele constănțene au fost aduse de Sebastian Agrigoroșoaiei (categ. 63 kg, patru victorii), Duan Memet (categ. 58 kg, patru victorii) - locul întâi, Ionuț Ion (categ. 50 kg, trei victorii - o înfrângere), Valentin Ștefan (categ. 58 kg, trei victorii - o înfrângere) - locul doi și Iulian Grăjdan (categ. 46 kg, trei victorii - o înfrângere) - locul trei.
Următoarea competiție pentru luptătorii de la LPS este faza de zonă a Campionatului Național individual școlar, de la București, care se desfășoară la finele acestei săptămâni, sâmbătă și duminică. Giuglea și Dobrin participă cu șapte sportivi, sperând să-i califice pe toți la turneul final.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6658 secunde