Luptătorii de la CS Farul Constanța, sus pe podium, la Cupa României

433

Articole de la același autor

Luptătorii de la Clubul Sportiv Farul Constanța au participat, în perioada 15-17 noiembrie, la Cupa României pentru seniori, competiție care a avut loc la Sfântu Gheorghe.


Așa cum ne-au obișnuit de-a lungul timpului, sportivii de la CS Farul au obținut două medalii strălucitoare.


Răzvan Arnăut a intrat în concurs la categoria 67 de kilograme, greco-romane, și a făcut meciuri foarte bune, care i-au adus medalia de aur. În marea finală, Arnăut s-a luptat cu Laurențiu Măcărei, de la CSM Lugoj. Confruntarea a fost una foarte intens disputată, iar la capătul acesteia, constănțeanul a ieșit învingător și a ocupat astfel prima treaptă a podiumului. 


La rândul său, Nicolae Boantă a concurat la categoria 77 de kilograme și a făcut-o cu succes. Boantă a pierdut semifinala, însă s-a impus în finala mică și s-a clasat pe poziția a treia a podiumului, împărțind locul ocupat cu Daniel Bezman, de la CSM Bacău. 
CS Farul a fost foarte aproape să aibă și al treilea sportiv pe podium, însă ghinionul și anumite greșeli de arbitraj au făcut ca acest lucru să nu se întâmple. Este vorba despre Iulian Popa, care a intrat în concurs la categoria 67 de kilograme, acolo unde a luptat și Răzvan Arnăut. Popa l-a întâlnit în finala mică pe Vlad Toia, de la CS Astra Arad, dar a fost învins, terminând competiția pe locul al patrulea.


Așa cum ne-a explicat antrenorul Grigore Gheorghe, Iulian Popa a fost dezavantajat de arbitraj, dar, chiar și în aceste condiții, tehnicianul este mulțumit de rezultatele obținute de elevii săi și speră ca acestea să se repete la următoarele competiții. 
"Sunt foarte mulțumit de ce am realizat la această competiție și de ce am realizat în general în acest an. Evoluția sportivilor mei a fost peste așteptări și, cu puțin noroc, cuceream trei medalii, asta dacă Iulian Popa nu era dezavantajat de arbitraj. Acum, ne vom pregăti pentru sezonul următor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Grigore Gheorghe. 


XXX 
Sezonul competițional s-a încheiat pentru luptătorii de la CS Farul Constanța. Aceștia vor beneficia de o scurtă vacanță, pentru ca apoi să reia pregătirile pentru competițiile din anul 2020. 


Luptătorii de la CS Farul vor efectua un cantonament la Bușteni, în perioada 10-15 decembrie. Acolo, ei vor participa la antrenamente specifice disciplinei pe care o practică și vor acumula mai multe forță în vederea următorului sezon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5732 secunde