Luptătorii constănțeni "vânează" medaliile Campionatului Național

247
Luptătorii constănțeni

Articole de la același autor

În perioada 7-9 aprilie, la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc etapa finală a Campionatul Național individual la lupte feminine, libere și greco-romane, pentru juniori. Cei mai valoroși luptători din România se vor întrece pentru medalii, dar și pentru a prinde un loc în lotul național ce va fi angrenat în diferite competiții internaționale, în următoarele luni. Din Oltenia,

nu pot lipsi și sportivii constănțeni.

De la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, antrenorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin își pun speranțele în evoluțiile sportivilor Cristina Pintilie (48 kg), Florin Ghiorghe (74 kg), Iulian Popa (66 kg), Vlăduț Popa (96 kg) și Andrei Nicolaescu (120 kg).

"Din păcate, am avut unele probleme cu greutatea. Nu am reușit să ne încadrăm în limitele categoriilor stabilite în prealabil, însă nu avem de gând să ne dăm bătuți. Sperăm să câștigăm cel puțin două medalii, Cristina Pintilie și Florin Ghiorghe fiind abonați la medalii în competițiile naționale", a declarat Ioan Giuglea.

De asemenea, antrenorul celor de la CS Farul, Grigore Gheorghe, va deplasa la acest concurs șase sportivi: Florin Tița (50 kg), Minur Pîrvu (50 kg), Răzvan Arnăut

(60 kg), George Boantă (66 kg), Ionuț Chiriac (66 kg) și Nicolae Boantă (74 kg).

"Obiectivul nostru era să câștigăm cel puțin două titluri naționale, dar viața ne oferă și surprize mai mult sau mai puțin plăcute. Aflat la lotul național, Răzvan Arnăut s-a tăiat la mână destul de serios și nu știu cât de refăcut va fi la ora disputării concursului", a declarat Grigore Gheorghe.

Cu reale șanse la medalii vor fi prezenți și luptătorii de la CS Man-galia, antrenați de Marian Oancea și Corneliu Trucmel: George Pîrvu (50 kg), Andreea Ana (51 kg) și Ana Maria Bunduc (55 kg). O altă sportivă, Ana Maria Pîrvu (46 kg), va concura pentru un loc în lotul național ce va lua parte, în luna mai, la Campionatul European pentru școlari (juniori), de la Belgrad (Serbia).

"Suntem optimiști înaintea acestor campionate și credem în șansele noastre. Andreea Ana este vicecam-pioana mondială, deci nu putem gândi la altceva în afara aurului", a declarat antrenorul Marian Oancea.

CSS Medgidia (antrenor Daniel Toader) o va avea în concurs pe Gabriel Carazeanu, la categoria 59 kg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5538 secunde