Luptătorii constănțeni, niciun concurs fără podium

408
Luptătorii constănțeni, niciun concurs fără podium - lupte1312-1332449442.jpg

Articole de la același autor

Săptămână plină de evenimente pentru luptătorii constănțeni, care s-au descurcat foarte bine în competițiile la care au participat.
Conform informațiilor furnizate de prof. Ioan Giuglea, director executiv al Asociației Județene de Lupte Constanța, în prima etapă a Ligii de cadeți la lupte greco-romane, desfășurată la Bacău, Cristian Stoicescu (58 kg), Flavius Moise (63 kg), ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, și Laurențiu Gîțu (85 kg), de la CS Farul, au urcat pe podium, clasându-se pe locul III.
De asemenea, în runda de deschidere a Ligii de cadeți la lupte libere, dobrogenii au obținut rezultate meritorii: Mădălin Pârvulescu (77 kg) - locul I, Liviu Costache (58 kg) - locul II, ambii de la CSS Mangalia; Cosmin Cara-ion (100 kg) - locul I, Sergiu Olteanu (85 kg) - locul II, ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS.

La turneul internațional de lupte pentru juniori de la Varna (Bulgaria), loturile naționale de lupte libere și greco-romane, fete și băieți, ale României, cu mulți constănțeni în componență, s-au aflat în prim-planul reuniunii. De altfel, din cei circa 30 de sportivi români deplasați în țara vecină, luptătorii de la malul mării au înregistrat cele mai bune evoluții.
La feminin, Denisa Macovei (72 kg) și Nicoleta Popa (46 kg), ambele de la CSS Mangalia, au ocupat locurile I, respectiv V, iar la greco-romane, Dorin Pîrvan, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a fost al treilea la categoria 84 kg.
Să amintim și performanța lui Vlad Caraș, constănțeanul legitimat acum la CSM Reșița terminând pe poziția a treia în întrecerea de lupte libere, categoria 96 kg.

Sâmbătă și duminică, la Tecuci, se va disputa faza de zonă a Campionatului Național școlar la lupte libere, iar la București, tot în zilele amintite, este programată faza de zonă a Campionatului Național școlar la lupte greco-romane.
Constanța va avea reprezentanți la ambele concursuri, obiectivul fiind clasarea a cât mai mulți sportivi pe primele trei poziții, care asigură calificarea la turneul final.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.446 secunde