Campionatul Național Școlar, faza de zonă

Luptătorii constănțeni, fără frică pe saltea

437
Luptătorii constănțeni, fără frică pe saltea - lupte1303-1333134689.jpg
Luptătorii de la cluburile din județul Constanța au avut evoluții foarte bune la etapa de zonă a Campionatului Național Școlar, urcând pe podium și calificându-se astfel la turneul final.
La întrecerile de lupte greco-roma-ne, care au avut loc la București, Ilias Ozgean (categoria 42 kg) și Flavius Moise (63 kg), ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța, s-au clasat pe locul întâi, performanța lor fiind reușită și de Alexandru Toader (69 kg), de la CSS Medgidia. Tot de la gruparea din Medgidia, Tiberiu Novak (46 kg) a ocupat poziția a doua, în timp ce Cosmin Logăscu (42 kg) și Lucian Stroe (58 kg) au terminat reuniunea pe locul trei.
"Zonele" de lupte libere au fost găzduite de orașele București, unde au evoluat sportivii de la CSS Man-galia, și Tecuci, unde au mers luptătorii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS.
Iată și rezultatele înregistrate: Andreea Ana (38 kg) - locul I, Nicoleta Popa (48 kg) - locul I, Cristina Pintilie (38 kg) - locul II, Maria Matei (56 kg) - locul II, Mădălin Pîrvulescu (76 kg) - locul II, toți de la CSS Mangalia, Sergiu Olteanu (76 kg) - locul I, Cosmin CaraIon (100 kg) - locul I, Alexandru Cristea (50 kg) - locul II, toți de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS.
"Luptătorii care s-au clasat pe locurile I-III la faza de zonă s-au calificat la turneul final. La greco-romane, competiția decisivă va avea loc, între 20 și 22 aprilie, la Tulcea, iar la libere, în perioada 18-20 aprilie, la Târgu Jiu. Obiectivul este cucerirea a șapte medalii, dintre care cel puțin trei de aur", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al Asoci-ației Județene de Lupte Constanța, prof. Ioan Giuglea.

În acest sfârșit de săptămână, se desfășoară etapa întâi a Campionatului Național de juniori, Man-galia fiind gazda concursului de lupte libere, iar Rădăuțiul, a celui de lupte greco-romane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1463 secunde