Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca:

"Luptătorii au reprezentat cu onoare Constanța sportivă!"

187

Articole de la același autor

Pentru luptătorii constănțeni, anul 2015 a fost unul de excepție, marcat de o salbă impresionantă de medalii. Dar cum viitorul este de acum mult mai important, performerii saltelelor își doresc să păstreze ștacheta ridicată la un nivel superior și în 2016.

Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, are toate motivele de satisfacție, după ce sportivii din județ au încheiat pe podium anul competițional 2015.

"Este un bilanț excelent pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța, cu medalii atât în competițiile naționale, cât și în cele internaționale, și aș aminti aici în special Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Mangalia. Felicitări sportivilor pentru efortul depus, acești copii au înțeles că mai întâi obținem rezultate și apoi vin recompensele. La ora actuală, avem, la nivel județean, un lot de tinere speranțe, de la care așteptăm medalii la Campionatele Mondiale și prezențe la viitoarele ediții ale Jocurilor Olimpice. Aș mai sublinia un lucru. Noi, luptătorii, am reprezentat cu onoare Constanța sportivă și aș dori ca și autoritățile să fie mai aproape de lupte, să ne susțină mai mult. Toate performanțele luptătorilor au avut în spate fondurile proprii ale asociației, banii privați veniți din sponsorizările unor agenți economici și sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Gigi Pambuca.

Acesta a ținut să transmită un mesaj de felicitare și către tehnicienii care se ocupă de pregătirea campionilor saltelei.

"Felicitări și mulțumiri în același timp colectivului de antrenori din cluburile din județ: LPS, CS Farul Constanța, CSS și CS Mangalia, CSS Medgidia și Aurora 23 August. Fără ei, fără acești oameni care și-au dedicat viața luptelor, fără pasiunea lor, aceste performanțe nu ar fi fost posibile", a spus Gigi Pambuca.

Obiective îndrăznețe pentru 2016

Pentru anul 2016, luptătorii au obiective majore de îndeplinit. În primul rând, trebuie "culese" medalii la Cam-pionatele Naționale de cadeți și juniori, dar sunt vizate și podiumuri la Campionatele Europene și Mondiale.

"Sunt obiective perfect realizabile, având în vedere valoarea sportivilor noștri. Avem mari așteptări de la Sebastian Raicea, campion mondial la lupte pe plajă, medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice, Florin Gheorghe, medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice, vicecampion național de cadeți, Andreea Ana, campioană balcanică și națională de cadeți, dar și de la Cristina Pintilie, vicecampioană mondială la lupte pe plajă, campioană națională de cadeți, care a ratat finalul anului competițional 2015 din pricina unei accidentări. Însă, ne punem spe-ranțe și în Răzvan Arnăut, Ana Maria Bunduc și în ceilalți tineri sportivi pe care îi așteptăm să confirme anul acesta", a mai declarat președintele Gigi Pambuca. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4007 secunde