Eveniment sportiv pe plaja Perla Venusului

Luptători ambițioși, la Memorialul "Ioan Dima"

260

Articole de la același autor

Pe plaja din dreptul Complexului Perla Venusului, s-au desfășurat, zilele trecute, întrecerile celei de-a treia ediții a Memorialului "Ioan Dima" la lupte libere, competiție organizată de Clubul Sportiv Mangalia, în parteneriat cu administrația Complexului

Perla Venusului.

Ediția de anul acesta a Memorialului "Ioan Dima" a fost una internațională, bucurându-se de prezența unor sportivi din Republica Moldova și Ucraina, alături - bineînțeles - de luptători români, reprezentând cluburile CS Mangalia, CS Farul Constanța și Rapid București.

S-a concurat pe șapte categorii de greutate, iar echipa României s-a clasat pe locul doi în clasamentul pe medalii, cu șapte sportivi pe podium: Daniel Sandu a câștigat medalia de aur, Ștefan Cucoranu și George Pârvu și-au adjudecat medaliile de argint, în timp ce Ana Maria Pîrvu, Cosmin Bunduc, Daniel Pîrvu și Liviu Costache au intrat în posesia medaliilor de bronz.

"Felicitări sportivilor și antrenorilor, mulțumim invitaților de peste hotare că ne-au onorat cu prezența și tuturor celor care ne-au acordat sprijin pentru buna desfășurare a acestui eveniment de suflet, în memoria unui om care a făcut mult bine luptelor constăn-țene", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Mangalia, Ionel Luca.

Pe marginea saltelei, am remarcat prezența președintelui Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca, dar și a maestrului Gheorghe Gheorghiu, artist pe care îl puteți întâlni, în spectacole, toată vara, pe plaja Perla Venusului.

"Am ajuns la ediția cu numărul trei a Memorialului și vreau să îi felicit pe toți concurenții. Pentru mine, sunt toți campioni. Voi rămâne alături de lupte și voi susține fenomenul în continuare, în special pe tinerii sportivi care își doresc cu adevărat să facă performanță", a declarat fiul lui Ioan Dima, Dragoș Dima, fost vicecampion național de lupte, în prezent, profesor de educație fizică și sport.

v v v

Rămânând în sudul litoralului, trebuie precizat că ediția de anul acesta a Jocurilor Sportive ale Mangaliei, care va include și tradiționala Cupă Callatis la lupte pe plajă, va debuta în data de 25 august, gazdă fiind, ca de obicei arena special amenajată pe plaja "Laguna" din Mangalia.

De asemenea, tot pe aceeași arenă, între 29 și 31 august, se vor disputa întrecerile Campionatului Național de juniori la beach-rugby. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Iunie 2014
Stire din Sport : Constănțenii, sus pe podium!
Pagina a fost generata in 0.5153 secunde