Luptătoarea constănţeană Alexandra Voiculescu, medaliată cu argint la Mondiale

122
Luptătoarea constănţeană Alexandra Voiculescu, medaliată cu argint la Mondiale - luptatoarea-1627214862.jpg

Articole de la același autor

Luptătoarea constănţeană Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, a cucerit singura medalie a României la Campionatele Mondiale rezervate cadeţilor de la Budapesta (Ungaria). Sportiva pregătită la club de antrenorii Alina şi Cornel Trucmel şi-a adjudecat argintul categoriei 40 kg.

„Alexandra Voiculescu a avut de disputat o finală grea, însă argintul obţinut este o dovadă pentru viitor, o confirmare şi un motiv de bucurie.

Felicitări, Alexandra! Felicitări antrenorilor Şerban Mumjiev, Valentin Popescu, Mirela Burnichi, precum şi Clubului CS Poseidon Limanu 2 Mai, acolo unde antrenorii Cornel Trucmel şi Alina Trucmel au pus bazele unei campioane adevărate!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Lupte.

Alte trei luptătoare din România au ratat de puţin medaliile de bronz. Constănţeanca Delia Voiculescu (49 kg) a pierdut finala mică în faţa americancei Audrey Jimenez, iar Nicoleta Băjan (46 kg) şi Barbara Sere (69 kg) au cedat la rândul lor în finalele mici pentru bronz şi au încheiat competiţia pe locul cinci.

Sâmbătă, în penultima zi a Mondialelor, Patrik Iulian Gordan a fost învins în recalificările categoriei 80 kg, la greco-romane, de kazahul Beibit Korganov, Iulian Vasile Lungu, medaliat cu bronz la Europenele de cadeţi de luna trecută de la Samokov (Bulgaria), a fost învins în preliminariile categoriei 60 kg de suedezul Alexander Vafai, iar la categoria 71 kg, în optimi, Nicolaos Gavril Ignătescu a fost întrecut de kazahul Islam Evloev. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5352 secunde