Euro 2016

Lupta pentru semifinale, deschisă oricărui deznodământ

121
Lupta pentru semifinale, deschisă oricărui deznodământ - luptaramane-1467386905.jpg

Articole de la același autor

Campionatul European de fotbal din Franța se apropie cu pași repezi spre momentul în care își va desemna noua campioană. Mai exact, mai sunt doar cinci partide până la acel moment grandios. Până atunci, în week-end, se vor stabili și ultimele două naționale care primesc vize pentru semifinale. 


Sâmbătă, de la ora 22, pe stadionul "Nouveau Stade" din Bordeaux, naționalele Germaniei și Italiei se întâlnesc în cel mai aprig duel al acestei faze a competiției. "Panzerele" dirijate de Joachim Low caută primul succes din istorie într-un meci oficial împotriva "squadrei azurra", în schimb Antonio Conte caută soluții pentru a-i înlocui cu brio pe absenții Antonio Candreva, Thiago Motta și mai ales căpitanul Daniele De Rossi, în angrenajul echipei sale care a evoluat extraordinar în partida contra campioanei europene Spania. Meciul va fi arbitrat de către ungurul Victor Kassai, ajutat la cele două margini de conaționalii Gyorgy Ring și Vencel Toth.


Duminică, tot de la ora 22, pe Stade de France din Saint-Denis, Franța este obligată de statutul de gazdă să învingă revelația acestui turneu, inimoasa Islanda. Selecționerul "cocoșilor galici", Didier Deschamps, nu se va putea baza pentru această partidă pe mijlocașul lui Leicester, NGolo Kante, dar nici pe fundașul central al Sevillei, Adil Rami. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Olanda, condusă la centru de Bjorn Kuipers, ajutat de asistenții Sander van Roekel și Erwin Zeinstra. 


Cele două partide sunt transmise în direct de Pro Tv și Dolce Sport 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1908 secunde