Punct final al Black Sea International Regatta la yachting

Lupii de mare au ieșit cu bine din "furtună"

937
Lupii de mare au ieșit cu bine din
Într-o locație specifică porturilor turistice, zilele trecute, la Mangalia, a avut loc festivitatea de premiere a participanților la Black Sea International Regatta, competiție care anunță un sezon de yachting bogat în evenimente.

Peste 45 de ambarcațiuni de curse, din toate țările riverane Mării Negre, s-au întrecut în Black Sea International Regatta, eveniment considerat a fi cel mai important din regiune. Plecarea a avut loc vineri, 28 mai, din portul Balcic (Bulgaria), iar după trei zile de competiție spectaculoasă, s-a decis învingătorul.
Premierea a fost oficiată de primarul Mihai Claudiu Tusac, care a mulțumit participanților că au ales Portul Turistic Mangalia pentru organizarea acestei competiții de renume internațional.
Trofeul a revenit echipajului yachtului Wind Walker, din Bulgaria, o ambarcațiune din clasa Swan 45, care s-a impus la categoria IRC race. Premiul întâi la categoria IRC II cruise a revenit tot unui echipaj bulgar, de pe yachtul Demaria, iar la clasa IRC III cruise, a luptat și a câștigat premiul întâi echipajul ambarcațiunii Teodora, din România.
Cele mai competitive bărci sunt un Swan 45, ce reprezintă Bulgaria, și un Swan 42, din partea României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Mai 2010
Stire din Sport : "Marinari" de nota 10
Pagina a fost generata in 0.4731 secunde