Luna aceasta, start al Campionatului Constanței la squash

246
Luna aceasta, start al Campionatului Constanței la squash - luna-1457114760.jpg

Articole de la același autor

A venit primăvara, a ieșit soarele,s-au ivit ghioceii, așa că ar fi timpul și pentru mișcare. Iar dacă doriți să ardeți și ceva calorii, atunci squash-ul este mai mult decât indicat. 


Luna aceasta, se va da startul ediției de primăvară a Campionatului Constanței la squash, competiție care are deja o frumoasă tradiție și care se desfășoară pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 


"Cel mai probabil, întrecerile vor fi structurate pe trei secțiuni: Divizia A, Divizia B și Amatori. Interesul pentru această competiție este din ce în ce mai mare, mai ales în rândul înce-pătorilor, astfel încât detaliile le vom stabili la finalul sesiunii de înscriere. Sigur este faptul că turneul se va juca în sistem tur-retur, cu play-off și play-out, în care se vor stabili sportivii campioni, cei care vor promova, respectiv cei care vor retrograda", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


Cei care doresc să participe la Campionatul Constanței se pot înscrie la recepția West Side, la telefon 0726.199.003 sau prin e-mail, la adresa office@west sidesquash.ro. Și, ținând cont că se apropie 8 Martie, cei de la West Side au decis să organizeze o competiție dedicată în exclusivitate reprezentatelor sexului frumos. 


"Invităm la concurs toate doamnele și domnișoarele din Constanța, indiferent de nivelul de antrenament. Facem însă precizarea că acest turneu, din pricina calendarului încărcat, va avea loc în data de 27 martie", a explicat Ilie Bănică. 


Până atunci, jucătorii de squash din Constanța vor fi prezenți, în zilele de 19 și 20 martie, la Campionatele Naționale de juniori și veterani, ce vor găzduite de baza sportivă Infinity de la București. 


Constanța a avut cinci reprezentanți la turneul național de squash de la Ploiești, recent desfășurat, cu participarea a 67 de jucători din cele mai puternice centre din România: Cluj, București, Brașov, Sfântu Gheorghe etc. 


Cei cinci sunt Răzvan Țurlea, Vali Radu (ambii în Divizia A), Ilie Bănică (Divizia C), Petruța Izvoranu și Klara Orosz (Divizia feminină), cu toții având clasări onorante într-o companie selectă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4542 secunde