Luis Suarez s-a despărţit de FC Barcelona

252
Luis Suarez s-a despărţit de FC Barcelona - 1-1600702037.jpg

Articole recomandate

Atacantul uruguayan Luis Suarez a ajuns la un acord cu clubul de fotbal FC Barcelona pentru rezilierea contractului şi s-a înţeles cu formaţia Atletico Madrid, după cum relatează presa iberică, preluată de Agerpres.


Suarez, al treilea marcator al echipei blaugrana în toate timpurile, a fost anunţat că nu face parte din planurile noului antrenor al echipei catalane, olandezul Ronald Koeman, şi îşi căuta un nou club.


Luis Suarez, 33 de ani, mai avea un an de contract cu Barcelona, care a ajuns la un acord pentru scurtarea lui.


El Mundo Deportivo scrie că Suarez s-a înţeles cu Atletico Madrid pentru un contract pe două sezoane, însă madrilenii vor trebui să facă eforturi pentru a-i achita salariul pretins de sud-american.


Presa mai scrie şi că Juventus negociază cu Atletico pentru a-l readuce la Torino pe atacantul Alvaro Morata. Numele lui Suarez a fost legat de Juventus, dar antrenorul ''Bătrânei Doamne'', Andrea Pirlo, a precizat că este puţin probabilă această mutare din cauza faptului că ar fi dificil să obţină un paşaport european pentru Suarez.


Luis Suarez a fost al doilea marcator al echipei în sezonul trecut şi are 198 de goluri înscrise în 283 de partide pentru Barca, echipă la care a sosit în 2014, de la Liverpool. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5153 secunde