Lui Iovănescu i s-a spus, pe patul de spital, că Farul a bătut Victoria Brănești

3438
Lui Iovănescu i s-a spus, pe patul de spital, că Farul a bătut Victoria Brănești - 14cfba72120ae2a550ca56f284108912.jpg
Apropiații lui Sevastian Iovănescu povestesc că, după operație și până când a murit, fostul președinte executiv al Farului a fost conștient în cea mai mare parte a timpului. Chiar și comunica cu cei din jur, care bineînțeles însă că îi citeau de pe buze și din priviri spusele sau dorințele.
După meciul Farul - Victoria Brănești 0-1, familia i-a spus lui Bebe, pentru a-i aduce o bucurie, că Farul a fost echipa care a câștigat. "A fost 1-0, tati, a dat gol băiatul acela care-ți place ție cum joacă, Fatai", i-a spus fiica sa, Alexandra.
Soția lui Bebe, tot Alexandra o cheamă, a dezvăluit că dorința lui Sevastian a fost ca, în cazul morții, să fie adus la propria locuință, nu la o casă mortuară.
"Cu o seară înainte de internarea pentru operație, glumea cu noi
că, dacă, Doamne Ferește, se întâmplă ceva, să fie adus acasă. «Hai mă tătuțu, nici măcar în glumă să nu te gândești la așa ceva», i-am spus atunci", plânge Alexandra.
Bebe Iovănescu a fost conștient până la ora 14 a zilei de luni, 29 martie, când a murit, la ora 20,30. Soția sa povestește cu ce cuvinte s-a despărțit de Sevastian, când medicii i-au spus că trebuie să plece de lângă soțul ei. "«Tătuțu, acum ies afară. Te iubesc. Tu mă iubești?» De pe buze i-am citit răspunsul afirmativ", spune Alexandra. "Bebe, ai fost un luptător pe teren. Luptă și acum. Pentru fetița sa și pentru soția ta", se ruga Traian Iovănescu pentru viața fratelui său mai mare.

"Doamne, ai luat pe cine nu trebuia!"
Astăzi, cel care a fost Sevastian Iovănescu va fi înhumat într-un cavou alături de tatăl său, Vasile, mort în urmă cu 21 de ani. Mama fostul fotbalist, antrenor și conducător, Elena, trăiește încă. Are 82 de ani și, povestește soția lui Bebe, de când bătrâna și-a pierdut bărbatul, în fiecare zi a plâns și s-a rugat să ajungă mai repede alături de Vasile al ei. Din păcate, s-a dus Bebe. "Ai luat pe cine nu trebuia, Doamne!", e înnebunită de durere Elena Iovănescu, rămasă cu doi dintre cei trei fii cărora le-a dat viață, Traian (52 ani), Sevastian (56 ani) și Dorin (60 ani).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5293 secunde