Dumitru Manole, președintele Consiliului Director al Farului:

"Lui Hagi și lui Buduru nu li s-a făcut nicio propunere"

1534

Articole de la același autor

Șeful Consiliului Director al Farului a infirmat zvonurile cum că gruparea constănțeană i-ar fi contactat pe cei doi, pentru a se implica la club, financiar și, respectiv, din postura de conducător.

Zvonurile care-l dau pe actualul oficial dinamovist Petre Buduru în postura de președinte la FC Farul, într-o nouă organigramă a clubului, s-au intensificat în rândul suporterilor "marinarilor".
Mai nou, ieri, a apărut neoficial și informația că s-ar putea implica, financiar, și Gică Hagi. Ambele nume au fost infirmate însă, pentru "Cuget Liber", de Dumitru Manole, președintele Consiliului Director al Farului.
"M-aș bucura să-l avem la club pe Petre Buduru, dar iminenta sa instalare nu este decât un zvon al răspândacilor. Nu există nicio propunere pe care clubul să i-o fi făcut lui Buduru. La fel și în cazul lui Gică Hagi. Simple speculații. Petre Buduru e membru fondator al clubului și îl vom invita la Adunarea Generală de vineri. Este adevărat, ne leagă o amiciție puternică și de aici probabil s-a făcut legătura că ar putea deveni președinte al Farului", ne-a spus Dumitru Manole.
Adunarea Generală a Membrilor Fondatori ai FC Farul are loc vineri, de la ora 18, la club, având patru puncte înscrise pe ordinea de zi: 1. Constituirea Consiliului Director; 2. Dezbaterea și aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli; 3. Stabilirea loturilor de jucători; 4. Diverse.
"Nu avem nicio noutate în privința celor care s-ar putea implica financiar. În acest moment, lucrăm la buget și la lotul de jucători. Probabil vineri vom ști mai multe", a mai arătat Manole.
Altfel, de ieri, oficialul farist Constantin Stamate participă, la București, la modulul secund (ultimul) al cursurilor și dezbaterilor pentru acordarea acreditării de responsabil de ordine și siguranță pentru sezonul 2009/2010. Primul modul s-a desfășurat în luna aprilie, iar acum, după trei zile de dezbateri, se va acorda licența.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Sport : A fi sau a nu fi în Liga 1
Pagina a fost generata in 1.6821 secunde