Lucian Luca, prezent în campania umanitară Balul Junior Sport

905
Lucian Luca, prezent în campania umanitară Balul Junior Sport - lucian-1456511921.jpg

Articole de la același autor

Președintele ASM Callatis Mangalia, Lucian Luca, a participat la cea dintâi ediție a Balului Junior Sport, eveniment susținut de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, Universitatea de Educație Fizică și Sport București și Ministerul Educației și Cercetării Științifice și desfășurat joi seară, la București.

"Acțiunea face parte dintr-o campanie mai amplă, «Trimiteți Copiii la Sport!», iar scopul său este acela

de a susține excelența în junioratul sportiv, prin premierea celor mai buni 10 juniori campioni mondiali și europeni, dar mai ales de a oferi ajutorul necesar unor copii cu performanțe deosebite în sport", a declarat, pentru "Cuget Liber", Lucian Luca.

Constănțeanul deține și funcția de vicepreședinte al Federației Române de Lupte, iar la evenimentul de la București, a susținut cauza Ștefaniei Priceputu, o tânără luptătoare, legitimată la LPS "Petrache Trișcu" din Craiova, ce practică lupte libere din anul 2010, fiind unul dintre copiii sportivi de aur ai României. Însă, din cauza unei situații familiale dificile, Ștefania riscă să nu poată performa la capacitatea ei optimă. Palmaresul ei este impresionant și, în ciuda tuturor greutăților vieții, a devenit campioană continentală la cadeți, în anul 2015, la Campionatul European de la Subotica (Serbia).

"A fost o acțiune foarte bine organizată, o idee salutară, de a premia juniorii merituoși. Personalități din lumea sportivă, dar și din mediul de afaceri s-au alăturat campaniei și, prin premierile făcute și participările la licitații, s-au strâns fonduri ce vor fi utilizate în susținerea a două cazuri sociale și a celor mai buni 10 juniori campioni mondiali și europeni", a mai spus Lucian Luca.

La Balul Juniori Sport, au venit numeroase personalități, printre acestea aflându-se Paul Petrovan, prefectul Bucureștiului, și Ștefan Săndulache, directorul executiv al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Februarie 2016
Stire din Sport : Constanța adună primele medalii pe 2016
Pagina a fost generata in 0.3533 secunde